Oferte cazare Liptovský Mikulas, Slovacia Slovacia iarna 2020
(1 oferte, 444.5EUR - 444.5EUR)
Wellness Hotel Chopok, Liptovský Mikulas

Wellness Hotel Chopok

Liptovský Mikulas, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport

  Oferte Liptovský Mikulas

  Liptovský Mikulas, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Liptovský Mikulas sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Liptovský Mikulas pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Liptovský Mikulas sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Liptovský Mikulas oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Liptovský Mikulas garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Liptovský Mikulas va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Liptovský Mikulas, Slovacia, Slovacia iarna 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro