Oferte cazare Liptovska Sielnica, Slovacia Slovacia iarna 2023
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Koliba Greta, Liptovska Sielnica

Hotel Koliba Greta

Liptovska Sielnica, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Chata Kvacany, Liptovska Sielnica

  Chata Kvacany

  Liptovska Sielnica, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport

   Oferte Liptovska Sielnica

   Liptovska Sielnica, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Liptovska Sielnica sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Liptovska Sielnica pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Liptovska Sielnica sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Liptovska Sielnica oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Liptovska Sielnica garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Liptovska Sielnica va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Liptovska Sielnica, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Liptovska Sielnica

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Liptovska Sielnica?

   Chata Kvacany, Hotel Koliba Greta sunt cele mai populare hoteluri din Liptovska Sielnica

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Liptovska Sielnica?

   Hotel Koliba Greta sunt cele mai apreciate hoteluri din Liptovska Sielnica ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Liptovska Sielnica.