Vacante Litoral Dhaalu Atoll, Maldive Maldive vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (6 oferte, 140.2EUR - 251.3EUR)
Hotel Angsana Velavaru, Dhaalu Atoll

Hotel Angsana Velavaru

Dhaalu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu plaja privata  
 • Fara transport
Hotel Niyama Private Islands Maldives, Dhaalu Atoll

Hotel Niyama Private Islands Maldives

Dhaalu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Sun Aqua Vilu Reef Maldives, Dhaalu Atoll

Sun Aqua Vilu Reef Maldives

Dhaalu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (27.11 - 02.01.2021)
 • Fara transport
Kandima Maldives, Dhaalu Atoll

Kandima Maldives

Dhaalu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Riu Atoll Maldive, Dhaalu Atoll

Riu Atoll Maldive

Dhaalu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (26.11 - 22.07.2021)
 • Fara transport
Riu Palace Maldivas, Dhaalu Atoll

Riu Palace Maldivas

Dhaalu Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (26.11 - 22.07.2021)
 • Fara transport

Vacante litoral Dhaalu Atoll

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Dhaalu Atoll, Maldive, Maldive, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Dhaalu Atoll incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Dhaalu Atoll este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Dhaalu Atoll sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Dhaalu Atoll sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Dhaalu Atoll, Early Booking litoral Dhaalu Atoll, Last Minute litoral Dhaalu Atoll, Programe si Oferte Speciale litoral Dhaalu Atoll.

Dhaalu Atoll este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Dhaalu Atoll. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Dhaalu Atoll cu servicii minime pana la resorturi de lux din Dhaalu Atoll cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Dhaalu Atoll cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Dhaalu Atoll dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Dhaalu Atoll pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Dhaalu Atoll unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Dhaalu Atoll oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Dhaalu Atoll ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Dhaalu Atoll (Maldive, Maldive) vara 2021 - Alege din 6 oferte de vacanta disponibile cu All Inclusive si Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Dhaalu Atoll

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Dhaalu Atoll?

Hotel Niyama Private Islands Maldives, Hotel Angsana Velavaru, Sun Aqua Vilu Reef Maldives, Kandima Maldives, Riu Atoll Maldive sunt cele mai populare hoteluri din Dhaalu Atoll

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Dhaalu Atoll?

Hotel Angsana Velavaru, Sun Aqua Vilu Reef Maldives, Kandima Maldives, Riu Atoll Maldive, Riu Palace Maldivas sunt cele mai apreciate hoteluri din Dhaalu Atoll ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Dhaalu Atoll.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Dhaalu Atoll?

Riu Palace Maldivas sunt hoteluri din Dhaalu Atoll ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Dhaalu Atoll?

Hotel Angsana Velavaru, Hotel Niyama Private Islands Maldives, Riu Palace Maldivas sunt cele mai apreciate hoteluri din Dhaalu Atoll cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Dhaalu Atoll.