Vacante Litoral Fulidhoo, Maldive Maldive vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral× (6 oferte, 228.6EUR - 267.1EUR)
Islandbreak, Fulidhoo

Islandbreak

Fulidhoo, Maldive, Maldive

  • Avion (10.03 - 08.03.2024)
  • Fara transport
  Fulidhoo Ihaa Lodge, Fulidhoo

  Fulidhoo Ihaa Lodge

  Fulidhoo, Maldive, Maldive

   • Avion (10.03 - 08.03.2024)
   • Fara transport
   Malas Island View, Fulidhoo

   Malas Island View

   Fulidhoo, Maldive, Maldive

    • Avion (10.03 - 08.03.2024)
    • Fara transport

    Vacante litoral Fulidhoo

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Fulidhoo, Maldive, Maldive, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Fulidhoo incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera pentru Litoral Fulidhoo este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Fulidhoo sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Fulidhoo sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Fulidhoo, Early Booking litoral Fulidhoo, Last Minute litoral Fulidhoo, Programe si Oferte Speciale litoral Fulidhoo.

    Fulidhoo este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Fulidhoo. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Fulidhoo cu servicii minime pana la resorturi de lux din Fulidhoo cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Fulidhoo cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Fulidhoo dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Fulidhoo pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Fulidhoo unde pot gasi liniste si destindere.

    Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Fulidhoo oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Fulidhoo ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

    Vacante Litoral Fulidhoo (Maldive, Maldive) vara 2023 - Alege din 3 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Fulidhoo

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fulidhoo?

    Islandbreak, Malas Island View, Fulidhoo Ihaa Lodge sunt cele mai populare hoteluri din Fulidhoo

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fulidhoo?

    Islandbreak sunt cele mai apreciate hoteluri din Fulidhoo ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fulidhoo.