Vacante Litoral Isla De Sal, Insulele Capului Verde Insulele Capului Verde vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (65 oferte, 90.8EUR - 1000EUR)
Riu Palace Cabo Verde, Isla De Sal

Riu Palace Cabo Verde

Isla De Sal, Insulele Capului Verde, Insulele Capului Verde

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Cafe Royal Suites, Isla De Sal

Cafe Royal Suites

Isla De Sal, Insulele Capului Verde, Insulele Capului Verde

  • Fara transport
  Santos Pina, Isla De Sal

  Santos Pina

  Isla De Sal, Insulele Capului Verde, Insulele Capului Verde

   • Fara transport
   Tiduca, Isla De Sal

   Tiduca

   Isla De Sal, Insulele Capului Verde, Insulele Capului Verde

    • Fara transport
    Les Alizes, Isla De Sal

    Les Alizes

    Isla De Sal, Insulele Capului Verde, Insulele Capului Verde

     • Fara transport

     Despre Isla De SalPrezentare si poze Isla De Sal

     Isla De Sal

     Republica Capului Verde este o republică situată în arhipelagul omonim din regiunea Macaronesia din Oceanul Atlantic, în largul coastelor Africii de Vest.

     Insulele, anterior deşertice, au fost descoperite de navigatorii portughezi în secolul al XV-lea şi au fost colonizate de aceştia. A devenit un stat independent în 1975.

     În anul 1455, navigatorul veneţian Alvise da Ca'da Mosto, aflat în serviciul Portugaliei, a descoperit Insulele Capului Verde, anterior nelocuite. În 1460, portughezii au întemeiat în arhipelag una dintre primele colonii europene de dincolo de mări.

     Vacante litoral Isla De Sal

     Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Isla De Sal, Insulele Capului Verde, Insulele Capului Verde, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Isla De Sal incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

     Oferta hoteliera pentru Litoral Isla De Sal este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Isla De Sal sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Isla De Sal sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Isla De Sal, Early Booking litoral Isla De Sal, Last Minute litoral Isla De Sal, Programe si Oferte Speciale litoral Isla De Sal.

     Isla De Sal este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Isla De Sal. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Isla De Sal cu servicii minime pana la resorturi de lux din Isla De Sal cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Isla De Sal cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

     Hotelurile din Isla De Sal dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Isla De Sal pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Isla De Sal unde pot gasi liniste si destindere.

     Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Isla De Sal oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Isla De Sal ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

     Vacante Litoral Isla De Sal (Insulele Capului Verde, Insulele Capului Verde) vara 2021 - Alege din 65 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!