Vacante Litoral Maafushi, Maldive Maldive vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (4 oferte, 74.2EUR - 644EUR)
Holikan Beach, Maafushi

Holikan Beach

Maafushi, Maldive, Maldive

  • Avion (19.01 - 18.01.2023)
  • Fara transport
  Rosemary Boutique, Maafushi

  Rosemary Boutique

  Maafushi, Maldive, Maldive

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Avion (19.01 - 18.01.2023)
  • Fara transport
  Reyva Inn, Maafushi

  Reyva Inn

  Maafushi, Maldive, Maldive

   • Avion (20.01 - 19.01.2023)
   • Fara transport
   Seashore Beach Inn, Maafushi

   Seashore Beach Inn

   Maafushi, Maldive, Maldive

    • Avion (19.01 - 18.01.2023)
    • Fara transport

    Vacante litoral Maafushi

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Maafushi, Maldive, Maldive, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Maafushi incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera pentru Litoral Maafushi este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Maafushi sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Maafushi sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Maafushi, Early Booking litoral Maafushi, Last Minute litoral Maafushi, Programe si Oferte Speciale litoral Maafushi.

    Maafushi este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Maafushi. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Maafushi cu servicii minime pana la resorturi de lux din Maafushi cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Maafushi cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Maafushi dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Maafushi pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Maafushi unde pot gasi liniste si destindere.

    Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Maafushi oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Maafushi ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

    Vacante Litoral Maafushi (Maldive, Maldive) vara 2022 - Alege din 4 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Maafushi

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Maafushi?

    Seashore Beach Inn, Rosemary Boutique, Reyva Inn, Holikan Beach sunt cele mai populare hoteluri din Maafushi

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Maafushi?

    Seashore Beach Inn, Rosemary Boutique, Reyva Inn, Holikan Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Maafushi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Maafushi.