Vacante Litoral Malindi Kenya vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (10 oferte, 50EUR - 500EUR)
Jacaranda Beach Resort, Watamu

Jacaranda Beach Resort

Watamu, Malindi, Kenya

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Sandies Coconut Village, Orasul Malindi

Sandies Coconut Village

Orasul Malindi, Malindi, Kenya

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Turtle Bay, Watamu

Turtle Bay

Watamu, Malindi, Kenya

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Dorado Cottage, Orasul Malindi

Dorado Cottage

Orasul Malindi, Malindi, Kenya

  • Fara transport
  African Sun Resort, Orasul Malindi

  African Sun Resort

  Orasul Malindi, Malindi, Kenya

   • Fara transport
   Hotel Diamonds Dream Of Africa, Orasul Malindi

   Hotel Diamonds Dream Of Africa

   Orasul Malindi, Malindi, Kenya

   • Hotel cu piscina exterioara  
   • Fara transport
   Ora Resort Twiga Beach, Watamu

   Ora Resort Twiga Beach  

   Watamu, Malindi, Kenya

   • Hotel cu piscina exterioara  
   • Fara transport
   Watamu Bay Ora Resort, Watamu

   Watamu Bay Ora Resort

   Watamu, Malindi, Kenya

   • Hotel cu Internet wireless  
   • Fara transport
   Hotel Sandies Tropical Village, Orasul Malindi

   Hotel Sandies Tropical Village

   Orasul Malindi, Malindi, Kenya

   • Hotel cu piscina exterioara  
   • Fara transport
   Villas Watamu Resort, Watamu

   Villas Watamu Resort

   Watamu, Malindi, Kenya

   • Hotel cu piscina exterioara  
   • Fara transport

   Despre Malindi

   Malindi

   Malindi a constituit aşezarea Swahili incă din secolul 14. Odată rivalizata de către Mombasa pentru poziţia dominantă în această parte din Africa de Est, Malindi a fost în mod tradiţional un oraş-port de puteri străine. În 1414, oraşul a fost vizitat de o flota de exploratori chinezi Zheng He, Domnitorul Malindi trimitand un emisar personal cu o girafa ca un cadou pentru China.

   Exploratorul portughez Vasco da Gama a întâlnit autorităţile Malindi în 1498 să semneze un acord comercial şi angaja un ghid de călătorie în India, când a ridicat un pilon de corali.

   Vacante litoral Malindi

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Malindi, Kenya, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Malindi incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera pentru Litoral Malindi este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Malindi sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Malindi sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Malindi, Early Booking litoral Malindi, Last Minute litoral Malindi, Programe si Oferte Speciale litoral Malindi.

   Kenya este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Malindi. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Malindi cu servicii minime pana la resorturi de lux din Malindi cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Malindi cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Malindi dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Malindi pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Malindi unde pot gasi liniste si destindere.

   Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Malindi oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Malindi ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

   Vacante Litoral Malindi Kenya vara 2022 - Alege din 10 oferte de vacanta disponibile cu All Inclusive si Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Malindi

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Malindi?

   Villas Watamu Resort, Turtle Bay, Watamu Bay Ora Resort, Ora Resort Twiga Beach, Hotel Sandies Tropical Village sunt cele mai populare hoteluri din Malindi

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Malindi?

   Hotel Diamonds Dream Of Africa, Hotel Sandies Tropical Village, Ora Resort Twiga Beach, Watamu Bay Ora Resort, Turtle Bay sunt cele mai apreciate hoteluri din Malindi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Malindi.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Malindi?

   Watamu Bay Ora Resort sunt hoteluri din Malindi ce au acces gratuit la internet

   Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Malindi?

   Ora Resort Twiga Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Malindi cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Malindi.

   Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Malindi?

   Hotel Diamonds Dream Of Africa, Hotel Sandies Tropical Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Malindi ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Malindi.