Vacante Litoral Orasul Famagusta, Famagusta Cipru De Nord vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (64 oferte, 297.5EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
5 Br Villa Mazeri - Chg 8902, Orasul Famagusta

5 Br Villa Mazeri - Chg 8902

Orasul Famagusta, Famagusta, Cipru de Nord

  • Fara transport
  3 Br Villa Daffodil - Chg 8880, Orasul Famagusta

  3 Br Villa Daffodil - Chg 8880

  Orasul Famagusta, Famagusta, Cipru de Nord

   • Fara transport
   3 Br Villa Dahlia - Chg 8874, Orasul Famagusta

   3 Br Villa Dahlia - Chg 8874

   Orasul Famagusta, Famagusta, Cipru de Nord

    • Fara transport
    Crystal Rocks Holiday Resort, Orasul Famagusta

    Crystal Rocks Holiday Resort

    Orasul Famagusta, Famagusta, Cipru de Nord

     • Fara transport

     Despre Orasul FamagustaPrezentare si poze Orasul Famagusta

     Orasul Famagusta

     Situata pe coasta estica a Ciprului, in Mediterana de Est, Famagusta (Gazimagusa in turca) este recunoscuta ca fiind capitala istorica a Ciprului de Nord.

     Famagusta este oras uimitor fondat in secolul al 11-lea i.Hr. si este unul dintre exemplele elocvente de arhitectura medievala la nivel mondial.

     Acest oras este un paradis pentru iubitorii de istorie. In fiecare colt al orasului antic gasiti monumente precum Catedrala Sfantul Nicolae (Moscheea Lala Mustafa Pasha), Turnul lui Othello, Orasul Roman Salamina (include un amfiteatru, baile romane, un gimnazium si morminte regale), Manastirea Sf.

     Vacante litoral Orasul Famagusta

     Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Orasul Famagusta, Famagusta, Cipru De Nord, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Orasul Famagusta incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

     Oferta hoteliera pentru Litoral Orasul Famagusta este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Orasul Famagusta sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Orasul Famagusta sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Orasul Famagusta, Early Booking litoral Orasul Famagusta, Last Minute litoral Orasul Famagusta, Programe si Oferte Speciale litoral Orasul Famagusta.

     Orasul Famagusta este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Orasul Famagusta. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Orasul Famagusta cu servicii minime pana la resorturi de lux din Orasul Famagusta cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Orasul Famagusta cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

     Hotelurile din Orasul Famagusta dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Orasul Famagusta pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Orasul Famagusta unde pot gasi liniste si destindere.

     Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Orasul Famagusta oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Orasul Famagusta ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

     Vacante Litoral Orasul Famagusta (Famagusta, Cipru De Nord) vara 2022 - Alege din 64 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si All Inclusive, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!