Vacante Litoral Orasul Malindi, Malindi Kenya vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral× (12 oferte, 50EUR - 500EUR)
Sandies Coconut Village, Orasul Malindi

Sandies Coconut Village

Orasul Malindi, Malindi, Kenya

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Dorado Cottage, Orasul Malindi

Dorado Cottage

Orasul Malindi, Malindi, Kenya

  • Fara transport
  African Sun Resort, Orasul Malindi

  African Sun Resort

  Orasul Malindi, Malindi, Kenya

   • Fara transport
   Hotel Diamonds Dream Of Africa, Orasul Malindi

   Hotel Diamonds Dream Of Africa

   Orasul Malindi, Malindi, Kenya

   • Hotel cu All Inclusive  
   • Avion (26.12 - 09.01.2023)
   • Fara transport
   Hotel Sandies Malindi Dream Garden, Orasul Malindi

   Hotel Sandies Malindi Dream Garden

   Orasul Malindi, Malindi, Kenya

   • Hotel cu All Inclusive  
   • Avion (19.12 - 27.02.2023)
   • Fara transport
   Hotel Sandies Tropical Village, Orasul Malindi

   Hotel Sandies Tropical Village

   Orasul Malindi, Malindi, Kenya

   • Hotel cu All Inclusive  
   • Avion (26.12 - 09.01.2023)
   • Fara transport

   Despre Orasul MalindiPrezentare si poze Orasul Malindi

   Orasul Malindi

   Malindi a constituit aşezarea Swahili incă din secolul 14. Odată rivalizata de către Mombasa pentru poziţia dominantă în această parte din Africa de Est, Malindi a fost în mod tradiţional un oraş-port de puteri străine. În 1414, oraşul a fost vizitat de o flota de exploratori chinezi Zheng He, Domnitorul Malindi trimitand un emisar personal cu o girafa ca un cadou pentru China.

   Exploratorul portughez Vasco da Gama a întâlnit autorităţile Malindi în 1498 să semneze un acord comercial şi angaja un ghid de călătorie în India, când a ridicat un pilon de corali.

   Vacante litoral Orasul Malindi

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Orasul Malindi, Malindi, Kenya, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Orasul Malindi incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera pentru Litoral Orasul Malindi este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Orasul Malindi sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Orasul Malindi sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Orasul Malindi, Early Booking litoral Orasul Malindi, Last Minute litoral Orasul Malindi, Programe si Oferte Speciale litoral Orasul Malindi.

   Orasul Malindi este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Orasul Malindi. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Orasul Malindi cu servicii minime pana la resorturi de lux din Orasul Malindi cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Orasul Malindi cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Orasul Malindi dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Orasul Malindi pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Orasul Malindi unde pot gasi liniste si destindere.

   Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Orasul Malindi oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Orasul Malindi ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

   Vacante Litoral Orasul Malindi (Malindi, Kenya) vara 2023 - Alege din 6 oferte de vacanta disponibile cu Pensiune completa si All Inclusive, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Recomandari turistice pentru Orasul Malindi

   Obiective turistice:

   Parcurile marine Watamu și Malindi

   Aceste parcuri au fost inființate în anul 1968 şi sunt primele de acest gen din Africa. Apele oceanului albastru gazduiesc aici o mare varietate de corali. În cadrul populației de corali care abundă aici, pesti multi-colori pot fi văzuti scufundându-se şi în afară acestui recif extins. Gradini de corali oferă zone spectaculoase pentru goggling, unde puteți admira diferite specii de peşti de corali ca: scalari, peşti-fluturi, Triggerfish şi au chiar posibilitatea de a urmări prepararea pestelui. Puteti inchiria barci cu fund de sticla pentru excursii in gradinile de corali, sau sa luati lectii de scuba diving de la reprezentantii hotelurilor.

   Ruinele Gede

   Ruinele Gede sunt situate la iesirea din orașul Gede pe drumul Malindi-Mombasa catre Watamu. Acestea datează din secolul al 13-lea şi au fost abandonate în secolul al 17-lea. Motivul exact de ce oraşul a fost abandonat, nu este cunoscut, deşi se presupune că oraşul a fost jefuit şi distrus de invadatori necunoscute în secolul 17. În 1927, ruinele Gede au fost declarate monument istoric iar excavarile efectuate si activitatea de conservare din acest oraș antic au dezvaluit inclusiv morminte pilon, palatul şi Marea Moschee.

   Turnul lui Vasco da Gama

   Pilonul este situat peste drumulul de la malul mării, lângă debarcader. Acesta este accesat din Scorpio Villas sau, alternativ, din zona Silversands. Pilon este unul dintre cele mai vechi monumente rămase în Africa şi a fost construit în 1498 de către marele explorator portughez, Vasco da Gama, ca semn de apreciere pentru bun venit el a fost dat de către sultanul de Malindi.

   Intrebari frecvente despre Orasul Malindi

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Malindi?

   Hotel Sandies Malindi Dream Garden, African Sun Resort, Dorado Cottage, Sandies Coconut Village, Hotel Sandies Tropical Village sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Malindi

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Malindi?

   Hotel Diamonds Dream Of Africa, Hotel Sandies Tropical Village, Sandies Coconut Village, Dorado Cottage, African Sun Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Malindi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Malindi.

   Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Orasul Malindi?

   Hotel Diamonds Dream Of Africa, Hotel Sandies Tropical Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Malindi ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Orasul Malindi.