Vacante Litoral Shaviyani Atoll, Maldive Maldive vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (4 oferte, 300EUR - 1000EUR)
Viceroy Maldives, Shaviyani Atoll

Viceroy Maldives

Shaviyani Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (18.04 - 17.04.2023)
 • Fara transport
Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi, Shaviyani Atoll

Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi

Shaviyani Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (01.01 - 09.01.2023)
 • Fara transport
Jw Marriott Maldives Resort Spa, Shaviyani Atoll

Jw Marriott Maldives Resort Spa  

Shaviyani Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel pe plaja  
 • Avion (13.05 - 12.05.2023)
 • Fara transport
Zitahli Dholhiyadhoo Resort Spa, Shaviyani Atoll

Zitahli Dholhiyadhoo Resort Spa

Shaviyani Atoll, Maldive, Maldive

  • Avion (18.05 - 17.05.2023)
  • Fara transport

  Vacante litoral Shaviyani Atoll

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Shaviyani Atoll, Maldive, Maldive, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Shaviyani Atoll incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Shaviyani Atoll este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Shaviyani Atoll sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Shaviyani Atoll sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Shaviyani Atoll, Early Booking litoral Shaviyani Atoll, Last Minute litoral Shaviyani Atoll, Programe si Oferte Speciale litoral Shaviyani Atoll.

  Shaviyani Atoll este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Shaviyani Atoll. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Shaviyani Atoll cu servicii minime pana la resorturi de lux din Shaviyani Atoll cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Shaviyani Atoll cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Shaviyani Atoll dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Shaviyani Atoll pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Shaviyani Atoll unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Shaviyani Atoll oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Shaviyani Atoll ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Shaviyani Atoll (Maldive, Maldive) vara 2022 - Alege din 4 oferte de vacanta disponibile cu Pensiune completa si Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Shaviyani Atoll

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Shaviyani Atoll?

  Viceroy Maldives, Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi, JW Marriott Maldives Resort SPA, Zitahli Dholhiyadhoo Resort Spa sunt cele mai populare hoteluri din Shaviyani Atoll

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Shaviyani Atoll?

  Viceroy Maldives, JW Marriott Maldives Resort SPA sunt cele mai apreciate hoteluri din Shaviyani Atoll ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Shaviyani Atoll.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Shaviyani Atoll?

  Viceroy Maldives sunt cele mai apreciate hoteluri din Shaviyani Atoll ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Shaviyani Atoll.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Shaviyani Atoll?

  JW Marriott Maldives Resort SPA sunt cele mai apreciate hoteluri din Shaviyani Atoll cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Shaviyani Atoll.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Shaviyani Atoll?

  JW Marriott Maldives Resort SPA sunt cele mai apreciate hoteluri din Shaviyani Atoll cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Shaviyani Atoll.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Shaviyani Atoll?

  JW Marriott Maldives Resort SPA sunt hoteluri din Shaviyani Atoll ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Shaviyani Atoll?

  JW Marriott Maldives Resort SPA sunt cele mai apreciate hoteluri din Shaviyani Atoll ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Shaviyani Atoll.