Vacante Litoral Vlore, Albania Albania vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (4 oferte, 140.4EUR - 294EUR)
Jonufra, Vlore

Jonufra

Vlore, Albania, Albania

  • Fara transport
  Hotel Vlora International, Vlore

  Hotel Vlora International

  Vlore, Albania, Albania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

  Despre VlorePrezentare si poze Vlore

  Vlore

  Vlora este un oraș vechi fondat în secolul al VI-lea î.Hr., cunoscut inițial cu numele de Aulona, situat într-o locație frumoasă, în fața peninsulei Karaburun și a insulei Sazan și înconjurat de plaje și nisip stâncos.

  Vacante litoral Vlore

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Vlore, Albania, Albania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Vlore incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Vlore este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Vlore sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Vlore sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Vlore, Early Booking litoral Vlore, Last Minute litoral Vlore, Programe si Oferte Speciale litoral Vlore.

  Vlore este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Vlore. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Vlore cu servicii minime pana la resorturi de lux din Vlore cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Vlore cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Vlore dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Vlore pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Vlore unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Vlore oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Vlore ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Vlore (Albania, Albania) vara 2021 - Alege din 4 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Recomandari turistice pentru Vlore

  Moscheea Muradie construită în 1537 de celebrul arhitect turc otoman Mimar Sinan, în timpul domniei Sultanului Suleiman Magnificul.
  Manastirea Zvernec este o biserică medievală bizantină din Insula Zvërnec din interiorul Lagunei Narta, in nord-vestul orașului Vlorë.
  Castelul Kanine a fost construit în satul cu același nume, care se află la aproximativ 6 km de Vlorë si se ridică pe partea muntelui Șușica, la aproximativ 380 de metri deasupra nivelului mării. Castelul a fost construit pe locul unei vechi așezări, una dintre cele mai vechi din regiunea Vlora.
  Muzeul de istorie este o atracție populară pentru turiști si detine o colecție impresionantă de obiecte care poartă amprentele vremurilor vechi. Obiectele arheologice din cele mai vechi timpuri sunt atracțiile majore ale acestui muzeu. Sicriul patriotului local Avni Rustemi poate fi văzut aici. Voi și tovarășii dvs. v-ar fi uimit să vedeți întreaga colecție a muzeului care afișează obiecte din cele mai vechi timpuri până în timpurile recente.
  Muzeul Independentei este de fapt o vilă de dimensiuni moderate, care a fost primul guvern post-independență al HQ Albania în 1912. În interior puteți vedea cum arătau camerele și birourile, precum și artefacte și fotografii istorice din perioada de timp. Este un loc bun pentru a afla despre scurtul, dar primul gust al independenței Albaniei în timpul anilor tumultuoși chiar înainte de Primul Război Mondial.
  Parcul Național Llogara este situat strategic în Munții Ceraunian, la sud-est de Orikum. Parcul cuprinde 1.010 ha de-a lungul Mării Ionice. Altitudinea parcului variază între 200 m și 2.020 m deasupra Adriaticii. Parcul se bucură de un climat mediteranean cu influențe subtropicale, cu ierni ploioase și uscate și veri calde până la cald.
  Muzeul Etnografic este un muzeu mic, dar unic, plin de artefacte vechi și care expune diverse aspecte ale vieții tradiționale albaneze.

  Intrebari frecvente despre Vlore

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vlore?

  Hotel Pavaresia, Martini Hotel, Jonufra, Hotel Vlora International sunt cele mai populare hoteluri din Vlore

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vlore?

  Jonufra, Martini Hotel, Hotel Pavaresia, Hotel Vlora International sunt cele mai apreciate hoteluri din Vlore ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vlore.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Vlore?

  Hotel Vlora International sunt cele mai apreciate hoteluri din Vlore ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Vlore.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Vlore?

  Hotel Vlora International sunt cele mai apreciate hoteluri din Vlore cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Vlore.