Vacante Litoral Waskaduwa, Sri Lanka Sri Lanka vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 74.5EUR - 74.5EUR)
Citrus Waskaduwa, Waskaduwa

Citrus Waskaduwa  

Waskaduwa, Sri Lanka, Sri Lanka

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Avion (07.03 - 04.12.2022)
  • Fara transport

Vacante litoral Waskaduwa

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Waskaduwa, Sri Lanka, Sri Lanka, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Waskaduwa incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Waskaduwa este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Waskaduwa sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Waskaduwa sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Waskaduwa, Early Booking litoral Waskaduwa, Last Minute litoral Waskaduwa, Programe si Oferte Speciale litoral Waskaduwa.

Waskaduwa este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Waskaduwa. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Waskaduwa cu servicii minime pana la resorturi de lux din Waskaduwa cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Waskaduwa cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Waskaduwa dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Waskaduwa pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Waskaduwa unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Waskaduwa oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Waskaduwa ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Waskaduwa (Sri Lanka, Sri Lanka) vara 2022 - 2023 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Waskaduwa

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Waskaduwa?

Citrus Waskaduwa sunt cele mai populare hoteluri din Waskaduwa

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Waskaduwa?

Citrus Waskaduwa sunt cele mai apreciate hoteluri din Waskaduwa cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Waskaduwa.