Oferte cazare Lopuszna, Polonia Polonia iarna 2023
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Willa Zarebek, Lopuszna

Willa Zarebek

Lopuszna, Polonia, Polonia

  • Fara transport

  Oferte Lopuszna

  Lopuszna, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Lopuszna sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Lopuszna pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Lopuszna sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Lopuszna oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Lopuszna garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Lopuszna va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Lopuszna, Polonia, Polonia iarna 2023 - 2024 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Lopuszna

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lopuszna?

  Willa Zarebek sunt cele mai populare hoteluri din Lopuszna