Oferte cazare Lucivna, Slovacia Slovacia iarna 2023
(6 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Lucivna, Lucivna

Hotel Lucivna

Lucivna, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Kastiel Lucivna, Lucivna

  Kastiel Lucivna

  Lucivna, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport

   Oferte Lucivna

   Lucivna, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Lucivna sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Lucivna pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Lucivna sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Lucivna oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Lucivna garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Lucivna va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Lucivna, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Lucivna

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lucivna?

   Kastiel Lucivna, Hotel Lucivna, Chatovy Rezort Lopusna Dolina sunt cele mai populare hoteluri din Lucivna

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Lucivna?

   Hotel Lucivna sunt cele mai apreciate hoteluri din Lucivna ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Lucivna.