Luna De Miere Belle Mare, Mauritius Mauritius 2023
Filtre: Categorie: Luna de miere× (10 oferte, 171.5EUR - 762.7EUR)
Sunrise Attitude Adults Only Ex Emeraude Beach Attitude , Belle Mare

Sunrise Attitude Adults Only Ex Emeraude Beach Attitude   

Belle Mare, Mauritius, Mauritius

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (03.12 - 02.06.2024)
 • Fara transport
Constance Belle Mare Plage, Belle Mare

Constance Belle Mare Plage  

Belle Mare, Mauritius, Mauritius

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (03.12 - 15.03.2024)
 • Fara transport
Ambre Mauritius Adults Only, Belle Mare

Ambre Mauritius Adults Only  

Belle Mare, Mauritius, Mauritius

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (04.06 - 02.06.2024)
 • Fara transport
Hotel Veranda Palmar Beach, Belle Mare

Hotel Veranda Palmar Beach  

Belle Mare, Mauritius, Mauritius

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (25.02 - 02.06.2024)
 • Fara transport
Hotel Emeraude Beach Attitude, Belle Mare

Hotel Emeraude Beach Attitude

Belle Mare, Mauritius, Mauritius

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport

Despre Belle MarePrezentare si poze Belle Mare

Belle Mare

Belle Mare este o statiune in insula Mauritius, cu o plaja mare situata de-a lungul coastei de est. Pentru o imagine de ansamblu cel mai bun punct este turnul de paza.

Recomandari turistice pentru Belle Mare

Ca si recomandari, enumeram:
Trek Lion Mountain: dacă ești un aventurier, atunci unul dintre lucrurile de făcut în Mauritius și la doar o oră de la Belle Mare, este să urci pe Lion Mountian. Această drumeție de o jumătate de zi, cu terenuri uneori dificile și înclinări abrupte, este o idee bună. Urcarea provocatoare merită cu siguranță efortul; în vârful urcușului, veți fi răsplătiți cu vederi panoramice ale priveliștilor uimitoare.
Cumparaturi: Belle Mare Mauritius este cunoscută pentru faptul că este o zonă considerabil mai liniștită și are doar câteva magazine. Dar este, de asemenea, la doar 15 minute de mers cu mașina până la vibrantul centru de Flacq. Aici vă puteți ocupa de cumpărăturile interioare și sa vă îndreptați către piețele locale în aer liber (miercuri și duminică) sau spre centrul mare, modern. De la lenjerie și bijuterii până la fructe și legume, precum și suveniruri locale, sunteți sigur că veți găsi ceea ce aveți nevoie pentru a vă bucura de un magazin de cumpărături în Mauritius.
Plajele: Belle Mare are o plajă senzațională și, la 10 km lungime, este nu numai una dintre cele mai bune plaje, ci una dintre cele mai lungi plaje din Mauritius. Este fabulos pentru plimbări romantice lungi sau jogging,dar este, de asemenea, locul perfect pentru a te așeza și a te relaxa sub copacii filao care alătură plaja. Belle Mare are o lagună protejată de recif, unde unele dintre cele mai bune lucruri de făcut sunt să înoți sau să te dedici sporturilor nautice.
Dacă sunteți fan al scufundărilor, atunci chiar pe malul Belle Mare se află un loc uimitor, numit Le Passe de Belle Mare. Acesta este, însă, doar unul dintre numeroasele centre excelente de scufundări din Mauritius. Pentru cei care preferă snorkelling, laguna face un loc incredibil pentru a vedea o serie de vieți marine vii.

Intrebari frecvente despre Belle Mare

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Belle Mare?

Constance Belle Mare Plage, Sunrise Attitude Adults Only Ex Emeraude Beach Attitude , Ambre Mauritius Adults Only, Hotel EMERAUDE BEACH ATTITUDE, Hotel Veranda Palmar Beach sunt cele mai populare hoteluri din Belle Mare

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Belle Mare?

Constance Belle Mare Plage, Sunrise Attitude Adults Only Ex Emeraude Beach Attitude , Ambre Mauritius Adults Only, Hotel EMERAUDE BEACH ATTITUDE, Hotel Veranda Palmar Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Belle Mare ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Belle Mare.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Belle Mare?

Constance Belle Mare Plage, Ambre Mauritius Adults Only, Hotel Veranda Palmar Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Belle Mare cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Belle Mare.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Belle Mare?

Constance Belle Mare Plage sunt cele mai apreciate hoteluri din Belle Mare cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Belle Mare.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Belle Mare?

Constance Belle Mare Plage, Sunrise Attitude Adults Only Ex Emeraude Beach Attitude , Ambre Mauritius Adults Only, Hotel Veranda Palmar Beach sunt hoteluri din Belle Mare ce au acces gratuit la internet