Luna De Miere Bled, Alpii Iulieni Slovenia iarna 2021
Filtre: Categorie: Luna de miere× (1 oferte, 142EUR - 142EUR)
Hotel Lovec, Bled

Hotel Lovec

Bled, Alpii Iulieni, Slovenia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre BledPrezentare si poze Bled

Bled

Bled, oras care pana in anul 1918 s-a numit Veldes, este o renumita statiune montana din Slovenia.

Orașul este situat in Alpii Iulieni, pe malul lacului montan Bled (Blejsko jezero), in mijlocul caruia se afla o mica insula (Blejski Otok) ocupata de o manastire medievala (biserica Sf.Maria).

Naturopatul elvetian Arnold Rikli (1823–1906) a contribuit in mod semnificativ la dezvoltarea Bled-ului ca statiune balneo in a doua jumatate a secolului al XIX-lea. Datorita climei sale blânde, Bled a fost vizitat de aristocrati din intreaga lume. Astazi este o importanta statiune turistica, oferind o gama larga de activitati sportive (golf, pescuit, Centru de echitatie) si este un punct de plecare pentru trasee montane si drumetii, in special in apropiere Parcul National Triglav.

Intrebari frecvente despre Bled

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bled?

Hotel Lovec sunt cele mai populare hoteluri din Bled

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bled?

Hotel Lovec sunt cele mai apreciate hoteluri din Bled ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bled.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Bled?

Hotel Lovec sunt cele mai apreciate hoteluri din Bled ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Bled.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Bled?

Hotel Lovec sunt cele mai apreciate hoteluri din Bled ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Bled.