Luna De Miere Groningen, Olanda Olanda 2022
Filtre: Categorie: Luna de miere× (1 oferte, 122.8EUR - 122.8EUR)
Leonardo Hotel Groningen, Groningen

Leonardo Hotel Groningen

Groningen, Olanda, Olanda

  • Fara transport

    Ultima rezervare: 18.08.2022

  Despre GroningenPrezentare si poze Groningen

  Groningen

  Groningen este municipalitatea principală, precum și capitala provinciei omonime din Olanda. Este cel mai mare oraș din nordul Olandei și are 231.037 de locuitori (31 ianuarie 2019) pe o suprafață totală de 180,21 km2 (69,58 mp) și o suprafață de 168,93 km2 (65,22 mp) cu o densitate a populației de 1,367 pe km2 (3.540 pe mile pătrate).

  Recomandari turistice pentru Groningen

  Centrul orașului Groningen este perfect pentru cumpărături. Există nenumărate piețe și magazine de antichități și modă. Muzeul Groninger vă permite să vă scufundați în artă și cultură. Relaxați-vă într-una dintre cafenelele sau restaurantele de pe Grote Markt. Puteți urca pe Martinitoren pentru o priveliște cuprinzând întregul oraș.

  Încercați să combinați vizita dvs. la Groningen cu Festivalul de artă spectacolă Noorderzon. Această manifestare internațională de artă are loc în august și atrage peste 125.000 de vizitatori în fiecare an. Groninger Koek este o mâncare culinară din regiune. Alte repere din provincie, cum ar fi Bourtange, Hortus Haren și Pieterburen, sunt ușor accesibile de la Groningen.

  Fondată în 1874, Muzeul Groninger rămâne una dintre cele mai avansate galerii de artă din Olanda. Într-o clădire postmodernă splendidă pe malurile Verbindingskanaal, cele trei pavilioane principale ale săi găzduiesc exponate impresionante de artă modernă și contemporană de la artiști locali și internaționali, precum și lucrări din colecțiile permanente ale muzeului. Repere ale colecțiilor sale permanente se concentrează asupra istoriei și culturii orașului Groningen și includ descoperiri arheologice, portrete, arte și meșteșuguri regionale, precum și arte aplicate. Colecția cuprinde, de asemenea, exemple de porțelan și picturi din China și Japonia, lucrări ale pictorilor de la Groningen, Jozef Israëls și Hendrik Willem Message, precum și faimosul argint Groningen.

  Intrebari frecvente despre Groningen

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Groningen?

  Leonardo Hotel Groningen sunt cele mai populare hoteluri din Groningen

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Groningen?

  Leonardo Hotel Groningen sunt cele mai apreciate hoteluri din Groningen ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Groningen.