Luna De Miere Kiev, Ucraina Ucraina 2022
Filtre: Categorie: Luna de miere× (1 oferte, 165EUR - 165EUR)

Afiseaza harta

Despre KievPrezentare si poze Kiev

Kiev

Remarcabila capitala ucrainiana Kiev(sau Kyiv) este unul dintre cele mai vechi orase ale Europei de Est si bogatiile acestuia au scazut si au crescut odata cu cursul schimbator al istoriei. Se considera ca orasul, odata capitala vechiului Rus (regiune din care provin statele de azi Rusia, Ucraina si Belarus), dateaza inca din secolul al V-lea si a jucat un rol principal in expansiunea poporului slav din rasarit, si ca a servit drept un centru major de schimb intre marea Mediteraneana si cea Baltica.

Prin anii 1200, Kiev a reprezentat unul dintre cele mai mari orase ale lumii, dar a avut de pierdut dupa invadarea Mongoliei din anul 1240, revenindu-si cu adevarat abia in secolul al XIX-lea, in timpul Revolutiei Ruse.

Intrebari frecvente despre Kiev

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kiev?

City Holiday Resort Spa sunt cele mai populare hoteluri din Kiev

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kiev?

City Holiday Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Kiev ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kiev.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kiev?

City Holiday Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Kiev ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kiev.