Luna De Miere Londra Mare Marea Britanie 2023
Filtre: Categorie: Luna de miere× (2 oferte, 131EUR - 733.3EUR)

Afiseaza harta
St Martins Lane, Londra

St Martins Lane

Londra, Londra Mare, Marea Britanie

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (05.11 - 04.11.2023)
  • Fara transport
The Norfolk Hotel, Bournemouth

The Norfolk Hotel

Bournemouth, Londra Mare, Marea Britanie

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre Londra Mare

Londra Mare

Londra (in engleza London, franceza Londres) este capitala Angliei si a Regatului Unit. Este cel mai important centru politic, financiar (datorita City-ului), cultural si artistic al Regatului Unit, si unul din cele mai importante orase ale lumii.

Populatia Londrei este de 7.421.229 locuitori (la 1 ianuarie 2005) in Londra Mare, carora li se adauga alte cateva milioane din zona metropolitana. Exista o imensa diversitate de etnii, culturi si religii, Londra fiind unul din cele mai cosmopolite orase din Europa si din lume. Aici locuiesc, permanent sau temporar, multi dintre cei mai bogati oameni ai lumii.

In Londra se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala; multe cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, statii de cale ferata, cat si numeroase ambasade si consulate.

Westminster (Palatul si Abatia) si Biserica Sf.Margareta din Londra au fost inscrise in anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Intrebari frecvente despre Londra Mare

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Londra Mare?

St Martins Lane sunt cele mai populare hoteluri din Londra Mare

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Londra Mare?

St Martins Lane sunt cele mai apreciate hoteluri din Londra Mare ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Londra Mare.