Luna De Miere Moscova, Regiunea Moscova Rusia 2021
Filtre: Categorie: Luna de miere× (3 oferte, 259EUR - 259EUR)

Afiseaza harta
Cosmos Hotel, Moscova

Cosmos Hotel

Moscova, Regiunea Moscova, Rusia

  • Fara transport
  Nabat Palace, Moscova

  Nabat Palace

  Moscova, Regiunea Moscova, Rusia

   • Fara transport
   Avshar, Moscova

   Avshar

   Moscova, Regiunea Moscova, Rusia

    • Fara transport

    Despre MoscovaPrezentare si poze Moscova

    Moscova

    Triburile slave au migrat pe teritoriul Rusiei actuale, din vest, în secolul al V-lea e.n. Poporul rus s-a format, conform teoriei larg răspândite şi acceptate, în Rusia Kieveană, în perioada secolelor IX - XI. În secolul al XII-lea au existat două state puternice: Knezatul Vladimir–Suzdal şi Knezatul Novgorod. În această perioadă, knezatele estice au căzut, pe rând, sub stăpânirea Hoardei de Aur, pentru o perioadă de peste 250 de ani. Prima victorie militară împotriva Hoardei de Aur a avut loc la 1380 (bătălia de la Kulikovo) în timpul lui Dmitri Donskoi.

    Recomandari turistice pentru Moscova

    Putin probabil sa nu fi auzit niciodata de dinastia Romanovilor, de Rasputin, de cneji, Dostoievski, Puskin, "Lacul Lebedelor", Lenin sau Stalin. Cultura ruseasca are un potential extrem de mare dar, se spune, insuficient exploatat. Dincolo de cultura insa, Rusia dispune atat de forme de relief unice in lume, cat si de o baza arhitecturala de invidiat.

    Cele mai importante atractii ale Rusiei sunt orasele ei. In Moscova pe langa cladirile fidele stilului baroc, cum ar fi Catedrala Sfantul Vasile si Turnul Spasskaia al Kremlinului din Piata Rosie, turistii mai pot admira Biserica Vasili Blajenii, Panorama Borodino, Muzeul Puskin.

    Pe langa zeci de muzee memoriale sau care adapostesc veritabile tezaure, in Rusia nu vei calatori intr-un glob de sticla. Contactul cu populatia cu traditiile si cultura ruseasca, cu dansurile si cantecele ei este unul direct si de dorit.

    Moscova este cu adevarat un oras foarte frumos, al carui centru poate fi comparat fara nicio exagerare cu cel al oricarei alte mari capitale europene – Paris, Londra, Roma sau Madrid. In plus, desi astazi capitala Rasaritului a ajuns citadela oligarhilor si milionarilor pretentiosi, nu este chiar “atat” de scumpa. Moscova are un farmec aparte articulat pe baza simbolurilor imagistice care-i dau identitate: Piata Rosie, Vechea strada Arbat, Balsoi Theatre, Galeria Tretiakov, Parcul Gorky.


    Intrebari frecvente despre Moscova

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Moscova?

    Cosmos Hotel, Avshar, Nabat Palace sunt cele mai populare hoteluri din Moscova

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Moscova?

    Cosmos Hotel, Avshar, Nabat Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Moscova ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Moscova.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Moscova?

    Cosmos Hotel sunt hoteluri din Moscova ce au acces gratuit la internet