Luna De Miere Orasul Hanoi, Hanoi Vietnam 2021
Filtre: Categorie: Luna de miere× (9 oferte, 98EUR - 203EUR)

Afiseaza harta
Posh Hotel, Orasul Hanoi

Posh Hotel

Orasul Hanoi, Hanoi, Vietnam

  • Fara transport
  Golden Lotus Boutique Hotel, Orasul Hanoi

  Golden Lotus Boutique Hotel

  Orasul Hanoi, Hanoi, Vietnam

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Hotel Le Carnot, Orasul Hanoi

  Hotel Le Carnot

  Orasul Hanoi, Hanoi, Vietnam

   • Fara transport
   Lake Side, Orasul Hanoi

   Lake Side

   Orasul Hanoi, Hanoi, Vietnam

    • Fara transport

    Despre Orasul HanoiPrezentare si poze Orasul Hanoi

    Orasul Hanoi

    Hanoi este capitala Vietnamului şi al doilea cel mai mare oraş din ţară. Oraşul este situat pe malul drept al râului Red. Ca şi capitala Vietnamului timp de 1000 de ani, oraşul este cunoscut ca şi centrul cultural al acestei ţări, unde fiecare dinastie şi-a lăsat amprenta.

    Chiar dacă multe dintre relicve nu au supravieţuit războiaelor şi timpului, oraşul are încă multe atracţii culturale şi monumente istorice de oferit turiştilor care vin aici. Hanoi găzduieşte mai multe locuri culturale decât oricare alt oraş din Vietnam, inclusiv 600 de pagode şi temple.

    Recomandari turistice pentru Orasul Hanoi

    Traficul in Hanoi este dramatic de aglomerat din cauza a mii de biciclete si motociclete. Astfel, taxiul, risca-bicicleta si masina cu sofer vietnamez sunt cel mai bune moduri de a călători în Hanoi si imprejurimi. Exista companii de taxi de încredere ce opereaza pe teritoriul oraşului şi toate au aparate de taxat. Cei cu risca-bicicleta asteapta de multe ori în fata hotelurilor şi restaurantelor, iar un tarif pana la destinatie ar trebui negociat inainte de plecare. Dacă eşti sigur pe o motocicletă, este posibil să închiriezi de la magazinele din jurul Old Quarter. Veţi avea nevoie de un permis de conducere internaţional şi o cască. Dar se recomandă să mergeti incet si cu mare atentie.


    Intrebari frecvente despre Orasul Hanoi

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Hanoi?

    Lan Vien Hotel Hanoi, Posh Hotel, Lake Side, Splendid Star Suite, Hanoi Dahlia Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Hanoi

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Hanoi?

    Splendid Star Grand Hotel, Hanoi Dahlia Hotel, Splendid Star Suite, Lan Vien Hotel Hanoi, Jasmine Garden Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Hanoi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Hanoi.