Luna De Miere Orasul Tel Aviv, Tel Aviv Israel vara 2023
Filtre: Categorie: Luna de miere× (2 oferte, 300EUR - 509.8EUR)
Carlton On The Beach, Orasul Tel Aviv

Carlton On The Beach  

Orasul Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

  • Hotel aproape de plaja  
  • Avion (29.12 - 28.12.2023)
  • Fara transport

Despre Orasul Tel AvivPrezentare si poze Orasul Tel Aviv

Orasul Tel Aviv

Tel Aviv este, după Ierusalim, cel mai mare oraș din Israel, centru economic, de afaceri și cultural al țării. Este un oraș cu un ritm de viața alert și cu multe locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului.

Recomandari turistice pentru Orasul Tel Aviv

Un loc bun de facut cumparaturi este strada Sheinkin; Kikar Hamedina este cunoscut pentru magazinele de lux, iar centrul Azriely, mallul Ramat Aviv si centrul Dizengoff cu siguranta va vor satisface setea de cumparaturi. Puteti vizita si piata stradala Shuk HaCarmel de pe strada Carmel.

Pe strazile Bazel si Rotschild se afla cele mai bune cafenele, iar pe strazile Allenby, Lilienblum si in portul Tel Aviv se afla petrecerile nocturne si barurile.

Tel Aviv este cel mai modern occidentalizat loc din Israel. Cafenelele de la stradă dau oraşului un aer european. Tel Aviv este de asemenea centrul de afaceri al Israelului. Este totodată centrul cultural, cu o mare varietate de muzee, galerii, teatre şi săli de concert, dintre care cele mai importante sunt: Teatrul de Operă, Teatrul municipal, Teatrul Naţional din Israel Habima, Muzeul Eretz Israel, Muzeul de Artă din Tel Aviv, Muzeul Batey Haosef, Muzeul Palmach. Portul Jaffa este partea veche, araba, a oraşului, cu multe buticuri, păstrând ceva din aerul arăbesc al oraşului.

Intrebari frecvente despre Orasul Tel Aviv

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Tel Aviv?

Carlton On The Beach sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Tel Aviv

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Tel Aviv?

Carlton On The Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Tel Aviv ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Tel Aviv.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Orasul Tel Aviv?

Carlton On The Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Tel Aviv cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Orasul Tel Aviv.