Luna De Miere Shenzhen, China China 2020
Filtre: Categorie: Luna de miere× (4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Prince, Shenzhen

Prince

Shenzhen, China, China

  • Fara transport
  Royalty, Shenzhen

  Royalty

  Shenzhen, China, China

   • Fara transport
   Guangshen, Shenzhen

   Guangshen

   Shenzhen, China, China

   • Hotel cu Internet wireless  
   • Fara transport
   Pattaya, Shenzhen

   Pattaya

   Shenzhen, China, China

   • Hotel cu piscina exterioara  
   • Fara transport

   Despre ShenzhenPrezentare si poze Shenzhen

   Shenzhen

   In 1979, Shenzhen era doar un sat de pescari, acum fiind o metropola cu peste cinci milioane de locuitori (patru milioane in zona urbana propriu-zisa), prima Zona Economica Speciala. Este cel mai bogat oras din China, raportat la PIB/capital (excluzand Hong Kong).

   Shenzhen este un nou oras in sudul Chinei, in apropiere de Hong Kong, Macao si Guangzhou, formand impreuna cu acestea un megalopolis.

   Shenzen este situat pe malul raului Pearl River la Nord de Hong Kong. Orasul e imens si se lauda cu cea mai inalta cladire din China, dar si cu cateva parcuri de exceptie: "China splendida", care reproduce scene din istoria, arhitectura, traditiile Chinei, "Satul chinez" care reproduce 24 de sate chinezesti la scara 1:1 si "Window of the World", care aduce in acelasi loc cele mai importante monumente arhitectonice din lume la scara 1:15

   Suprafata totala a orasului Shenzhen este de 1,948.

   Recomandari turistice pentru Shenzhen

   - „China Splendida" este un parc care reflecta scene in miniatura, avand ca teme: istoria, cultura, arta, arhitectura veche si traditiile nationalitatilor diferite. Acesta este unul din parcurile din lume care pune in valoare cel mai mare peisaj prin intermediul scenelor reproduse.

   - Satul cultural chinez se afla pe primul loc in lume, datorita prezentarii unei palete largi a artei, culturii si a obiceiurilor populare chinezesti. Are o suprafata de 200000 metri patrati, cuprinzand 24 sate specifice chinezesti, incluzand 56 de nationalitati. Casele si strazile sunt construite la scara 1:1.

   - Shenzhen "Window of the World" este situat in China Town de-a lungul frumosului Shenzhen Bayi care acopera o suprafata de 480000 mp si este renumit pe plan mondial pentru spectacolele de teatru, dans si cantece populare din zona Asiei, Europei, Africii, Americii.