Luna De Miere Sochi, Rusia Rusia 2023
Filtre: Categorie: Luna de miere× (2 oferte, 289.1EUR - 289.1EUR)

Despre SochiPrezentare si poze Sochi

Sochi

Sochi este un oraș din Krasnodar Krai, Rusia, situat pe coasta Mării Negre, lângă granița dintre Georgia / Abhazia și Rusia. Zona Grey Sochi, care include teritorii și localități subordonate. Sochi propriu-zis, are o suprafață totală de 3.526 kilometri pătrați (1.361 mp) și se întinde pe 145 de kilometri de-a lungul țărmului Mării Negre în apropierea Munților Caucaz.

Recomandari turistice pentru Sochi

Dacă vă întrebați ce să faceți în Sochi în timpul iernii, atunci iată ceva pentru dvs. Deși populară ca stațiune pe plajă, Sochi câștigă, de asemenea, proeminență pentru activitățile sportive de iarnă, precum schiul. Sezonul ideal de schi variază din decembrie până în aprilie, care diferă în fiecare an. După Jocurile Olimpice de Iarnă din 2014, Krasnaya Polyana a început să fie martorul dublului afluxului de turiști. Acest lucru a dus la modernizarea noilor stațiuni din zonă cu standarde internaționale precum Rosa Khutor. Faceți o alunecare prin zăpadă și bucurați-vă de priveliștile panoramice ale măreției munților din Caucazul de Vest!

Dacă plănuiești o călătorie în Rusia în sezonul estival, atunci o excursie în Krasnaya Polyana este cu siguranță o activitate pe care ar trebui să o cauți. Traseele de drumeție sunt situate la o altitudine cuprinsă între 960 de metri și 2200 de metri deasupra nivelului mării. Acest traseu vă permite să explorați pietrele ascunse dincolo de dealuri ca rododendronul înflorit. Puteți să mergeți spre acest loc sau să optați pentru o plimbare prin cablu, care oferă o vedere panoramică a Sochi de sus. Acesta este unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Sochi Rusia vara.

Știind ce să faceți în Sochi, Rusia vă va face să vă bucurați de cele mai bune vacanțe din 2019. Fără îndoială, în Sochi sunt cele mai mari desene. Există o mulțime de spații pentru a alege în coasta de 150 km care se desfășoară împreună cu orașul. Dar pentru o experiență mai bună, poate doriți să optați pentru o stațiune litorală, deoarece stațiunile de aici au privatizat plajele pentru a oferi o experiență de lux oaspeților săi. Plajele private nu sunt înghesuite de oameni și oferă astfel o experiență de neuitat turiștilor. Așadar, dacă doriți să bateți căldura, atunci plonjați în marea neagră din Sochi.

Intrebari frecvente despre Sochi

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sochi?

Denart sunt cele mai populare hoteluri din Sochi

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sochi?

Denart sunt cele mai apreciate hoteluri din Sochi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sochi.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sochi?

Denart sunt cele mai apreciate hoteluri din Sochi ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sochi.