Oferte cazare Mombasa South Coast, Kenya Kenya vara 2022
(7 oferte, 385.7EUR - 410.2EUR)
Neptune Palm Beach Boutique Resort Spa, Mombasa South Coast

Neptune Palm Beach Boutique Resort Spa  

Mombasa South Coast, Kenya, Kenya

 • Hotel de lux  
 • Avion (29.11 - 28.03.2022)
 • Fara transport
Neptune Paradise Beach Resort Spa, Mombasa South Coast

Neptune Paradise Beach Resort Spa  

Mombasa South Coast, Kenya, Kenya

 • Hotel de lux  
 • Avion (29.11 - 28.03.2022)
 • Fara transport
Hotel Diani Sea Resort , Mombasa South Coast

Hotel Diani Sea Resort   

Mombasa South Coast, Kenya, Kenya

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (29.11 - 28.03.2022)
 • Fara transport
Hotel Southern Palm Beach Resort, Diani Beach

Hotel Southern Palm Beach Resort

Diani Beach, Kenya, Kenya

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (29.11 - 07.03.2022)
Safari Tsavo East West, Mombasa South Coast

Safari Tsavo East West

Mombasa South Coast, Kenya, Kenya

  • Avion (29.11 - 07.03.2022)

  Oferte Mombasa South Coast

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Mombasa South Coast, Kenya, Kenya, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Mombasa South Coast incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Mombasa South Coast este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Mombasa South Coast sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Mombasa South Coast, Early Booking Mombasa South Coast, Last Minute Mombasa South Coast, Programe si Oferte Speciale Mombasa South Coast.

  Mombasa South Coast este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Mombasa South Coast. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Mombasa South Coast cu servicii minime pana la resorturi de lux din Mombasa South Coast cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Mombasa South Coast cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Mombasa South Coast dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Mombasa South Coast pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Mombasa South Coast unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Mombasa South Coast, Kenya, Kenya vara 2022 - Alege din 14 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Mombasa South Coast

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mombasa South Coast?

  Neptune Palm Beach Boutique Resort Spa, Neptune Paradise Beach Resort Spa, Hotel Diani Sea Resort , Hotel Safari Amboseli Tsavo East Tsavo West 3 Nopti Plaja 4 Nopti, Hotel Safari Tsavo East 2 Nopti Plaja 5 Nopti sunt cele mai populare hoteluri din Mombasa South Coast

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mombasa South Coast?

  Neptune Palm Beach Boutique Resort Spa, Hotel Diani Sea Resort , Neptune Paradise Beach Resort Spa, Hotel Southern Palm Beach Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Mombasa South Coast ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mombasa South Coast.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Mombasa South Coast?

  Neptune Palm Beach Boutique Resort Spa, Hotel Diani Sea Resort , Neptune Paradise Beach Resort Spa sunt hoteluri din Mombasa South Coast ce au acces gratuit la internet