Charter Montreal, Quebec Canada 2023
Filtre: Transport: Avion× (1 oferte, 300EUR - 565EUR)

Despre MontrealPrezentare si poze Montreal

Montreal

Montréal (engleză Montreal) este cel mai mare oraș din provincia canadiană Québec. Se află pe Insula Montreal, formată la confluența fluviului Sfântul Laurențiu și râului Ottawa. Insula împarte fluviul Sfântul Laurențiu între canalul principal și Rivière des Prairies. Orașul este desfășurat și pe alte 74 de insule vecine, ca Insula Maicilor, Ile-Bizard, Ile-Ste-Helene și Ile-Notre-Dame). În timp ce orașul propriu-zis avea (inainte de defuziunile municipale din 2006) un numar de 1.852.723 locuitori, 3.316.615 de persoane locuiesc în zona sa urbană, iar 3.635.571 de persoane în aria metropolitană, ceea ce fac din Montreal cea mai populată aglomerație urbană francofonă din lume, după Paris.

Sejururi Charter Montreal

Pentru Montreal, Quebec, Canada au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Montreal la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter spre Montreal se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Montreal, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Montreal pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Montreal.

Sejururi si pachete cu transport charter avion Montreal (Quebec, Canada) 2023 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Montreal

- Parcul Mont Royal: Mont-Royal se ridică la 233 de metri deasupra orașului și este plămânul verde lângă centrul orașului. O plimbare prin acest parc minunat îi permite vizitatorului să vadă monumente pentru Jacques Cartier și regele George VI, să petreacă ceva timp cu Lac-aux-Castors și să arunce o privire la cimitirele de pe versantul vestic.
- Centrul vechi al orasului (Old Port Montreal): Dintre cele mai multe lucruri de făcut aici, atracțiile sunt vizitarea Muzeului de arheologie și istorie Pointe-à-Callière, Notre-Dame Basilica, cheiurile revitalizate Portul vechi, și spațiul de adunare în aer liber din Locul Jacques-Cartier.
-Notre-Dame Basilica: Fondată în 1656, cea mai veche biserică din Montréal, Bazilica Notre-Dame, se află într-o încarnare mult mai grandioasă decât cea originală. Turnurile gemene ale fațadei neo-gotice Locul d'Armes. Interiorul complex și strălucitor a fost proiectat de Victor Bourgeau.
- Oratoire Saint-Joseph (Oratoriu Sf. Iosif): Oratoire Saint-Joseph, lângă ieșirea din vestul Muntelui Royal Park, este dedicată sfântului patron al Canadei. Este o mecca pentru pelerini, cu imensa sa bazilica cu cupole in stil renascentist datand din 1924.
- Gradina Botanica: Deasupra orașului, pe terenurile care au găzduit Jocurile Olimpice de vară din 1976, Parc Maisonneuve (Metroul Pie IX) este locația grădinii botanice minunat imaginative din Montreal. Plantele diverse sunt cultivate în 30 de grădini tematice și 10 sere de expunere, astfel încât sunt reprezentate o gamă largă de climă.
- Stadionul Olimpic
- China Town
- Parc Jean Drapeau: Île Sainte-Hélène (numită după soția lui Samuel de Champlain) și insula artificială Notre-Dame au fost locul Expo '67. Acestea sunt acum cunoscute sub numele de Parc Jean Drapeau și au multe atracții familiale. O rămășiță a târgului mondial din 1967, Biosferă este acum un muzeu dedicat problemelor ecologice. Clădirea este proiectată sub forma unei sfere și este cea mai mare structură din lume. Alte atracții turistice de pe insule includ plimbări și jocuri de La Ronde Parc de distracții, istoric 1820 arsenalul britanic la Muzeul Stewart, Bassin Olympique (unde s-au desfășurat evenimentele olimpice de înot) și cursul de cursă Circuit Gilles Villeneuve.
- Musée des Beaux Arts (Muzeul de Arte Plastice)
- Pointe-à-Callière: La un colț al Place Royale din Vieux-Montréal se află Pointe-à-Callière, marcată acum de o clădire modernă uimitoare care găzduiește un muzeu de arheologie și istorie.
- Place des Arts: The Place des Arts este un întreg complex dedicat artelor vizuale și spectaculoase, cel mai mare de acest gen din toată Canada. Trei mari organizații culturale își fac casa aici: Orchestra Simfonică din Montreal, Les Grands Ballets Canadiens și Opéra de Montréal, iar diferitele sale etape și săli de repetiție oferă locații pentru toate tipurile de teatru, muzică, dans, filme și evenimente.
- Atwater și Jean Talon Markets: Unități similare cu mulți dintre aceiași vânzători, piața Atwater și piața Jean Talon sunt cele mai aglomerate piețe publice din Montréal și merită vizitate pentru atmosfera și specialitățile și produsele lor locale.
- Sf. Maria Regina Lumii: Catedrala catolică a Reginei Maria a Catedralei Mondiale, la est de Place du Canada, a fost construită în 1894 ca o versiune mai mică a Sfântului Petru din Roma.
- Muzeul McCord
- Piața Saint-Louis și Rue Denis
- Canalul Lachine National Historic Site: Lachine, pe malul sud-estic al insulei Montréal (în Lacul St. Louis), și-a luat numele de la primii pionieri care, în secolul al XVII-lea, și-au făcut drumul spre Sf. Lawrence în căutarea unui traseu spre China (în limba franceză, "la Chine"). Un traseu cu bicicleta se intinde pe toata lungimea sa, printr-un spatiu verde deschis, si puteti naviga prin canal cu barca.
- Parc des Rapides: un sanctuar al pasarilor migratoare din 1937
- Parc Angrignon: parcul s-a inspirat din designul grădinilor engleze din secolul al XIX-lea. Parcul conține 20.000 de copaci, poteci șerpuite și un iaz înconjurat de papura.

Intrebari frecvente despre Montreal

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Montreal?

Canada de Est 2023 - Capitale culturale sunt cele mai populare hoteluri din Montreal