Oferte Cazare Munster Irlanda iarna 2021
(9 oferte, 105EUR - 105EUR)
Sneem Hotel, Munster

Sneem Hotel

Munster, Munster, Irlanda

  • Fara transport

  Despre Munster

  Munster

  Idilica staţiune Münster este situată Inntal la intrarea în Zillertal (5 km) oferă iarna tot ceea ce îşi poate dori o inimă de schior. Regiunea de schi alăturată Zillertal este renumită pentru condiţiile perfecte de zăpadă şi foare bine pregătitele sale pârtii. Dar în plus faţă de posibilităţile sportive Munster dispune şi de o gamă largă de oferte de agrement, o vizită merită de exemplu castelul romantic Lustschloss Lipperheide, din secolul XIX, unde puteţi vedea şi expoziţii de artă plastică. Sau vă puteţi bucura pur şi simplu de de natura minunată la o plimbare prin peisajul înzăpezit, eventual cu sania trasă de cai.

  Oferte Munster

  Munster, Irlanda reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din regiunea Munster sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Irlanda si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Munster pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Munster sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Munster oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Munster garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Munster va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Munster Irlanda iarna 2021 - 2022 - Alege din 9 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Munster

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Munster?

  Hylands Burren Hotel, Beara Coast Hotel, Teach de Broc, Glor Na Farraige Holiday, Sneem Holiday Village sunt cele mai populare hoteluri din Munster

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Munster?

  Trump International Golf, Sneem Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Munster ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Munster.