Munte Soldeu, Grandvalira Andorra iarna 2023
Filtre: Categorie: Munte× (4 oferte, 71EUR - 71EUR)
Kione Deusol, Soldeu

Kione Deusol

Soldeu, Grandvalira, Andorra

  • Fara transport

  Despre SoldeuPrezentare si poze Soldeu

  Soldeu

  Veţi găsi animata staţiune Soldeu la înzăpezita altitudine de 1710 m, chiar lângă pârtiile celui mai mare domeniu schiabil din această ţară - Grandvalira. Aşezarea, ca şi vecina El Tarter se numără printre cele care ofertă acces ideal la reţeaua asociată de instalaţii pe cablu şi este în plus cunoscută ca locul de desfăţurare a diverse competiţii FIS, din calendarul Cupei Mondiale. Datorită străzii de legătură de la Soldeu ajungeţi foarte uşor şi la capitala Andorra de Vella şi la restul domeniilor schiabile şi este foarte atrăgătoare şi pentru publicul internaţional, nu doar spaniol şi francez. Datorită pe de altă parte situării în pantă oferă vederi incredibile asupra Pirineilor din practic orice punct.
  Stilul arhitectural este dominat de căsuţe în stil chalet cu pereţi de piatră şi acoperiş de lemn, cărora se alătură ca remediu eficient contra oricărui tip de plictiseală şi după ziua de schi restaurante, baruri şi localuri de dans. Un centru de agrement cu Thermal-Spa, piscină acoperită şi patinoar se ocupă de rest. Aici găseşte fiecare, tânăr sau bătrân, o vacanţă împlinită de iarnă, cu o culisă incredibilă!

  Recomandari turistice pentru Soldeu

  La fel de atractivă ca şi domeniul schiabil este şi oferta de Après-Ski din Soldeu. Numeroase baruri şi discoteci atât lângă pârtii cât şi de-a lungul străzii principale vă oferă posibilitatea de a petrece până târziu în noapte. Irish Pub-ul "Villager", chiar la instalaţia de vale este primul punct de întâlnire după ultima coborâre, se recomandă însă şi "Aspen Pub", cu fermecător interior îmbrăcat în lemn şi muzică în direct. La barurile de Après-Ski "Iceberg", din centrul Soldeu, sau "Fat Alberts" vă aşteaptă petreceri animate. La "Nemo’s Nightclub", în staţiunea vecină El Tarter, se face din noapte zi.
  Pe lângă posibilităţile de Après-Ski clasic, Soldeu vă aşteaptă şi cu diverse activităţi cu ar derdeluş sau tururi cu rachetele de zăpadă, până la plimbări cu sania trasă de câini. La 25 de km depărtare, la Sant Julià de Lòria vă aşteaptă o pistă de derdeluş deschisă tot anul în stil Alpine Coaster - Tobotronc.

  Intrebari frecvente despre Soldeu

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Soldeu?

  Pierre And Vacances Andorra Peretol Sunari, Kione Deusol sunt cele mai populare hoteluri din Soldeu

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Soldeu?

  Kione Deusol sunt cele mai apreciate hoteluri din Soldeu ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Soldeu.