Oferte cazare Nejdek, Cehia Cehia iarna 2023
(22 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hana, Nejdek

Hana

Nejdek, Cehia, Cehia

  • Fara transport

  Oferte Nejdek

  Nejdek, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Nejdek sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Nejdek pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Nejdek sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Nejdek oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Nejdek garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Nejdek va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Nejdek, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 11 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Nejdek

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Nejdek?

  BEAUTIFUL DETACHED HOLIDAY HOME WITH TERRACE IN THE QUIET PLACE, Hana, Penzion Anna, Rs Bernov Zatisi, SPA POD JAVORY sunt cele mai populare hoteluri din Nejdek

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Nejdek?

  Spa Zámek Lužec, SPA POD JAVORY sunt cele mai apreciate hoteluri din Nejdek ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Nejdek.