Charter New Delhi, Delhi India 2021
Filtre: Transport: Avion× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre New DelhiPrezentare si poze New Delhi

New Delhi

New Delhi este capitala Republicii India si parte a metropolei Delhi.

Orasul a fost planificat si construit pentru a deveni capitala, si a fost denumit astfel cand trupele britanice au mutat capitala Indiei Britanice de la Calcutta (1911) aici. A fost construit in sudul unei zone urbane mai vechi, denumita uneori ‚”vechiul Delhi” sau ’’vechea cetate”. A continuat sa fie capitala si dupa retragerea trupelor britanice.

Sejururi Charter New Delhi

Pentru New Delhi, Delhi, India au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in New Delhi la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter spre New Delhi se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in New Delhi, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru New Delhi pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din New Delhi.

Sejururi si pachete cu transport charter avion New Delhi (Delhi, India) 2021 la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru New Delhi

- Templul Lotus
- Templul Swaminarayan Akshardham
- Mormantul lui Ali Isa Khan Niazi
- Mormantul lui Humayun, Qutb Minar
- Muzeul Nehru
- Poarta Indiei
- Ruinele Tughluqabad

Intrebari frecvente despre New Delhi

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din New Delhi?

sunt cele mai populare hoteluri din New Delhi