Individual New Delhi, Delhi India 2023
Filtre: Transport: individual× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre New DelhiPrezentare si poze New Delhi

New Delhi

New Delhi este capitala Republicii India si parte a metropolei Delhi.

Orasul a fost planificat si construit pentru a deveni capitala, si a fost denumit astfel cand trupele britanice au mutat capitala Indiei Britanice de la Calcutta (1911) aici. A fost construit in sudul unei zone urbane mai vechi, denumita uneori ‚”vechiul Delhi” sau ’’vechea cetate”. A continuat sa fie capitala si dupa retragerea trupelor britanice.

Sejururi Individual New Delhi

Destinatia New Delhi, Delhi, India este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in New Delhi cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

Turistii care aleg ca destinatie de vacanta New Delhi au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru New Delhi, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in New Delhi si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in New Delhi trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

Sejururi cu transport individual cu masina proprie New Delhi (Delhi, India) 2023 la cele mai mici preturi. Peste 416 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru New Delhi

- Templul Lotus
- Templul Swaminarayan Akshardham
- Mormantul lui Ali Isa Khan Niazi
- Mormantul lui Humayun, Qutb Minar
- Muzeul Nehru
- Poarta Indiei
- Ruinele Tughluqabad

Intrebari frecvente despre New Delhi

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din New Delhi?

sunt cele mai populare hoteluri din New Delhi