Oferte cazare North Ari Atoll, Maldive Maldive vara 2022
(3 oferte, 240.5EUR - 1000EUR)
Constance Halaveli Resort, North Ari Atoll

Constance Halaveli Resort

North Ari Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (01.01 - 16.07.2023)
 • Fara transport
Ukulhas Beach Inn, North Ari Atoll

Ukulhas Beach Inn  

North Ari Atoll, Maldive, Maldive

 • Hotel cu plaja privata  
 • Avion (18.07 - 17.07.2023)
 • Fara transport
Tauchbasis Diving Center Werner Lau Bathala, North Ari Atoll

Tauchbasis Diving Center Werner Lau Bathala

North Ari Atoll, Maldive, Maldive

  • Avion (18.07 - 17.07.2023)
  • Fara transport

  Oferte North Ari Atoll

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in North Ari Atoll, Maldive, Maldive, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival North Ari Atoll incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din North Ari Atoll este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din North Ari Atoll sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute North Ari Atoll, Early Booking North Ari Atoll, Last Minute North Ari Atoll, Programe si Oferte Speciale North Ari Atoll.

  North Ari Atoll este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din North Ari Atoll. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din North Ari Atoll cu servicii minime pana la resorturi de lux din North Ari Atoll cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in North Ari Atoll cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din North Ari Atoll dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in North Ari Atoll pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din North Ari Atoll unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare North Ari Atoll, Maldive, Maldive vara 2022 - 2023 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre North Ari Atoll

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din North Ari Atoll?

  Constance Halaveli Resort, Tauchbasis Diving Center Werner Lau Bathala, Ukulhas Beach Inn sunt cele mai populare hoteluri din North Ari Atoll

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din North Ari Atoll?

  Constance Halaveli Resort, Tauchbasis Diving Center Werner Lau Bathala, Ukulhas Beach Inn sunt cele mai apreciate hoteluri din North Ari Atoll ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din North Ari Atoll.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din North Ari Atoll?

  Ukulhas Beach Inn sunt cele mai apreciate hoteluri din North Ari Atoll cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din North Ari Atoll.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din North Ari Atoll?

  Ukulhas Beach Inn sunt hoteluri din North Ari Atoll ce au acces gratuit la internet