Oferte cazare Nova Lesna, Slovacia Slovacia iarna 2023
(6 oferte, 245EUR - 342.3EUR)
Penzion High Tatras, Nova Lesna

Penzion High Tatras

Nova Lesna, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Vila Zvonica, Nova Lesna

  Vila Zvonica

  Nova Lesna, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Vila Gabriel, Nova Lesna

   Vila Gabriel

   Nova Lesna, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport

    Oferte Nova Lesna

    Nova Lesna, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Nova Lesna sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Nova Lesna pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Nova Lesna sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Nova Lesna oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Nova Lesna garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Nova Lesna va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Nova Lesna, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Nova Lesna

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Nova Lesna?

    Vila Gabriel, Vila Zvonica, Penzion High Tatras sunt cele mai populare hoteluri din Nova Lesna