Charter Orasul Beirut, Beirut Liban 2023
Filtre: Transport: Avion× (2 oferte, 358.8EUR - 358.8EUR)
Circuit De Grup - Essential Liban 8 Zile - Septembrie 2023, Orasul Beirut

Circuit De Grup - Essential Liban 8 Zile - Septembrie 2023

Orasul Beirut, Beirut, Liban

  • Avion (09.09 - 16.09.2023)
   Date de plecare: 09.09

  Despre Orasul BeirutPrezentare si poze Orasul Beirut

  Orasul Beirut

  Beirut este capitala Libanului si are populaţie de aproximativ 2,1 milioane de persoane în zona metropolitană. Orasul este construit pe un mare promontoriu stancos în estul Mediteranei. Acesta este de departe cel mai mare oraş din Liban. Datorită dimensiunilor mici a Libanului, capitala a avut întotdeauna statutul de singurul oraş cosmopolit din ţară, şi încă de la independenţa, a fost centru comercial şi financiar al Libanului.

  Sejururi Charter Orasul Beirut

  Pentru Orasul Beirut, Beirut, Liban au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

  Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Orasul Beirut la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

  Turistii care aleg un pachet charter spre Orasul Beirut se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

  Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Orasul Beirut, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Orasul Beirut pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Orasul Beirut.

  Sejururi si pachete cu transport charter avion Orasul Beirut (Beirut, Liban) 2023 la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Orasul Beirut

  Din anul 2009, Libanul a devenit un loc sigur şi numărul de turişti este în creştere (mai mult de 2 milioane în 2009). Dacă alegeţi să vizitaţi Liban, vizitati oraşele turistice ca Jounieh, Byblos, Tyr şi Tripoli. Beirut în sine este sigur, dar evitati sudul Beirutului. Oraşele de munte din jurul Beirut şi în partea de nord sunt in general sigure, dar să fiti întotdeauna vigilenti. Încercaţi să evitaţi orice demonstraţie publica cu caracter politic. De Sud are un nivel ridicat de influenţă Hezbollah / control, dar nu este deloc off-limite. Fiţi conştienţi de faptul ca Sudul are o mare populaţie musulmană şiită, conservatoare in felul de a se imbraca si purta.

  Intrebari frecvente despre Orasul Beirut

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Beirut?

  Circuit de grup - Essential Liban 8 zile - septembrie 2023 sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Beirut

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Beirut?

  Circuit de grup - Essential Liban 8 zile - septembrie 2023 sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Beirut ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Beirut.