Charter Orasul Casablanca, Casablanca Maroc vara 2022
Filtre: Transport: Avion× (1 oferte, 229EUR - 229EUR)
Maroc - Turul Oraselor Imperiale, Orasul Casablanca

Maroc - Turul Oraselor Imperiale

Orasul Casablanca, Casablanca, Maroc

  • Avion (21.09 - 20.10.2022)

  Despre Orasul CasablancaPrezentare si poze Orasul Casablanca

  Orasul Casablanca

  Cu o populaţie de peste 5.5 milioane, Casablanca este cel mai mare oras din Maroc, precum şi portul său pricipal. Este, de asemenea, cel mai mare oras din Maghreb. Casablanca este considerat centrul economic şi de afaceri din Maroc, în timp ce capitala politica din Maroc este Rabat. Portul din Casablanca este unul dintre cele mai mari porturi artificiale din lume, şi cel mai mare port din Africa de Nord.

  Sejururi Charter Orasul Casablanca

  Pentru Orasul Casablanca, Casablanca, Maroc au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

  Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Orasul Casablanca la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

  Turistii care aleg un pachet charter spre Orasul Casablanca se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

  Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Orasul Casablanca, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Orasul Casablanca pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Orasul Casablanca.

  Sejururi si pachete cu transport charter avion Litoral Orasul Casablanca (Casablanca, Maroc) vara 2022 la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Orasul Casablanca

  Guvernul Marocan a realizat o hartă exhaustivă a orasului sub forma de carte numita Ghidul de Casablanca pe care o puteţi găsi în librării sau online, deşi, nu este necesar. Soferii de taxi ştiu cum să ajunga la fiecare loc din acest ghid. Casablanca este la fel ca orice alt oras european: străzile au semne, iar trecatorii sunt extrem de comunicativi în limba franceză sau arabă şi, mai rar, spaniolă sau engleză. Medina poate fi greu de strabatut, dar este atât de mică încât nu contează cât de orbeşte ai umbla în ea, nu sunteţi niciodată la mai mult de zece minute de o ieşire.  Intrebari frecvente despre Orasul Casablanca

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Casablanca?

  Maroc - Turul oraselor imperiale sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Casablanca