Charter Orasul Hanoi, Hanoi Vietnam 2023
Filtre: Transport: Avion× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Orasul HanoiPrezentare si poze Orasul Hanoi

Orasul Hanoi

Hanoi este capitala Vietnamului şi al doilea cel mai mare oraş din ţară. Oraşul este situat pe malul drept al râului Red. Ca şi capitala Vietnamului timp de 1000 de ani, oraşul este cunoscut ca şi centrul cultural al acestei ţări, unde fiecare dinastie şi-a lăsat amprenta.

Chiar dacă multe dintre relicve nu au supravieţuit războiaelor şi timpului, oraşul are încă multe atracţii culturale şi monumente istorice de oferit turiştilor care vin aici. Hanoi găzduieşte mai multe locuri culturale decât oricare alt oraş din Vietnam, inclusiv 600 de pagode şi temple.

Sejururi Charter Orasul Hanoi

Pentru Orasul Hanoi, Hanoi, Vietnam au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Orasul Hanoi la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter spre Orasul Hanoi se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Orasul Hanoi, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Orasul Hanoi pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Orasul Hanoi.

Sejururi si pachete cu transport charter avion Orasul Hanoi (Hanoi, Vietnam) 2023 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Orasul Hanoi

Traficul in Hanoi este dramatic de aglomerat din cauza a mii de biciclete si motociclete. Astfel, taxiul, risca-bicicleta si masina cu sofer vietnamez sunt cel mai bune moduri de a călători în Hanoi si imprejurimi. Exista companii de taxi de încredere ce opereaza pe teritoriul oraşului şi toate au aparate de taxat. Cei cu risca-bicicleta asteapta de multe ori în fata hotelurilor şi restaurantelor, iar un tarif pana la destinatie ar trebui negociat inainte de plecare. Dacă eşti sigur pe o motocicletă, este posibil să închiriezi de la magazinele din jurul Old Quarter. Veţi avea nevoie de un permis de conducere internaţional şi o cască. Dar se recomandă să mergeti incet si cu mare atentie.


Intrebari frecvente despre Orasul Hanoi

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Hanoi?

sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Hanoi