Oferte speciale Orasul Tel Aviv, Tel Aviv Israel vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Alte oferte speciale× (1 oferte, 402.5EUR - 402.5EUR)
Gilgal, Orasul Tel Aviv

Gilgal

Orasul Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (13.11 - 04.12.2020)
  • Fara transport

Despre Orasul Tel AvivPrezentare si poze Orasul Tel Aviv

Orasul Tel Aviv

Tel Aviv este, după Ierusalim, cel mai mare oraș din Israel, centru economic, de afaceri și cultural al țării. Este un oraș cu un ritm de viața alert și cu multe locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului.

Oferte speciale Orasul Tel Aviv

Direct Booking

Oferte speciale Orasul Tel Aviv Israel vara 2021 - oferte de vacanta Oferte speciale Litoral Tel Aviv Tel Aviv. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Orasul Tel Aviv

Un loc bun de facut cumparaturi este strada Sheinkin; Kikar Hamedina este cunoscut pentru magazinele de lux, iar centrul Azriely, mallul Ramat Aviv si centrul Dizengoff cu siguranta va vor satisface setea de cumparaturi. Puteti vizita si piata stradala Shuk HaCarmel de pe strada Carmel.

Pe strazile Bazel si Rotschild se afla cele mai bune cafenele, iar pe strazile Allenby, Lilienblum si in portul Tel Aviv se afla petrecerile nocturne si barurile.

Tel Aviv este cel mai modern occidentalizat loc din Israel. Cafenelele de la stradă dau oraşului un aer european. Tel Aviv este de asemenea centrul de afaceri al Israelului. Este totodată centrul cultural, cu o mare varietate de muzee, galerii, teatre şi săli de concert, dintre care cele mai importante sunt: Teatrul de Operă, Teatrul municipal, Teatrul Naţional din Israel Habima, Muzeul Eretz Israel, Muzeul de Artă din Tel Aviv, Muzeul Batey Haosef, Muzeul Palmach. Portul Jaffa este partea veche, araba, a oraşului, cu multe buticuri, păstrând ceva din aerul arăbesc al oraşului.

Intrebari frecvente despre Orasul Tel Aviv

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Tel Aviv?

Ness Hotel, Hotel Bell Boutique and Spa, Hotel Hilton Tel Aviv, Alma Boutique Hotel And Lounge, The Vista At Hilton Tel Aviv sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Tel Aviv

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Tel Aviv?

Ness Hotel, Alma Boutique Hotel And Lounge, Hotel Hilton Tel Aviv, Prima City Hotel, Leonardo Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Tel Aviv ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Tel Aviv.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Orasul Tel Aviv?

Prima City Hotel, Best Western Regency Suites, West, Hotel Tel Aviv Apartments, The Ritz Carlton Herzliya sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Tel Aviv ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Orasul Tel Aviv.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Orasul Tel Aviv?

Dan Tel Aviv, Hotel Leonardo City Tower, Daniel Herzelia, The Sharon Beach Resort Spa Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Tel Aviv ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Orasul Tel Aviv.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Orasul Tel Aviv?

Daniel Herzelia, The Sharon Beach Resort Spa Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Tel Aviv cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Orasul Tel Aviv.