Autocar Oresund Danemarca 2023
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 302.2EUR - 302.2EUR)

Afiseaza harta
Germania 2023 Copenhagen, Copenhaga

Germania 2023 Copenhagen

Copenhaga, Oresund, Danemarca

  • Autocar (17.06 - 29.06.2023)
   Date de plecare: 17.06
  • Fara transport

  Despre Oresund

  Oresund

  Copenhaga este capitala Danemarcei şi ceea ce un milion de danezi o numesc acasă. Aceasta "veche fată prietenoasă" este suficient de mare pentru a fi o metropola, unde cumpărăturile, cultura şi viaţa de noapte sunt excelente,dar, totusi suficient de mica pentru a fi intima, sigura şi usor de strabatut. Cu vedere la stramtoarea Oresund cu Suedia, la doar câteva minute distanţă, este o legătură culturală şi geografică între Europa continentală şi Scandinavia.

  Sejururi Autocar Oresund

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Oresund, Danemarca reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Oresund. Puteti rezerva hotelul preferat din Oresund cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Oresund care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Oresund constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Oresund, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Oresund Danemarca 2023 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Oresund

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Oresund?

  Germania 2023 Copenhagen sunt cele mai populare hoteluri din Oresund

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Oresund?

  Germania 2023 Copenhagen sunt cele mai apreciate hoteluri din Oresund ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Oresund.