Oferte cazare Parnica, Slovacia Slovacia iarna 2023
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Smrecina, Parnica

Hotel Smrecina

Parnica, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Penzion Adak, Parnica

  Penzion Adak

  Parnica, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport

   Oferte Parnica

   Parnica, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Parnica sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Parnica pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Parnica sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Parnica oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Parnica garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Parnica va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Parnica, Slovacia, Slovacia iarna 2023 - 2024 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Parnica

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Parnica?

   Penzion Adak, Hotel Smrecina sunt cele mai populare hoteluri din Parnica

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Parnica?

   Hotel Smrecina sunt cele mai apreciate hoteluri din Parnica ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Parnica.