Autocar Paste Albania 2023
Filtre: Categorie: Paste×Transport: autocar× (1 oferte, 212.8EUR - 212.8EUR)

Afiseaza harta
Circuit Autocar Paste In Albania 2023 Velipolje, Velipolje

Circuit Autocar Paste In Albania 2023 Velipolje

Velipolje, Albania, Albania

  • Autocar (13.04 - 18.04.2023)
   Date de plecare: 13.04
  • Avion (16.03 - 14.03.2024)
   Date de plecare: 13.04
  • Fara transport

  Sejur Autocar Paste Albania

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Paste Albania. Puteti rezerva hotelul preferat din Albania cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Paste Albania care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul pentru Paste Albania constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in statiunile de Paste Albania, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Paste Albania 2023 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Paste Albania - Alege din 2 oferte cu plecari din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Albania