Autocar Polonia Mica Polonia 2019
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 376.3EUR - 700EUR)

Afiseaza harta
Piata De Craciun Cracovia Autocar Piete De Craciun 2019, Cracovia

Piata De Craciun Cracovia Autocar Piete De Craciun 2019

Cracovia, Polonia Mica, Polonia

  • Autocar (30.11 - 19.12.2019)
   Date de plecare: 30.11, 14.12
  Targul De Craciun De La Cracovia 5 Zile Autocar 2019 Krakow, Cracovia

  Targul De Craciun De La Cracovia 5 Zile Autocar 2019 Krakow

  Cracovia, Polonia Mica, Polonia

   • Autocar (05.12 - 09.12.2019)
    Date de plecare: 05.12
   Piata De Craciun In Cracovia Krakow, Cracovia

   Piata De Craciun In Cracovia Krakow

   Cracovia, Polonia Mica, Polonia

    • Autocar (30.11 - 19.12.2019)
     Date de plecare: 30.11, 14.12

    Despre Polonia Mica

    Polonia Mica

    Cracovia este unul dintre cele mai vechi si mai mari municipii din Polonia. In 2005 populatia municipiului era de peste 750.000 locuitori. Nucleul istoric al municipiului este situat pe malul Vistulei, la piciorul colinei Wawel, in sudul tarii, in regiunea Polonia Mică (Małopolska).

    Din 1999 este resedinta voievodatului Polonia Mica, anterior fiind resedinta voievodatului Cracoviei (din secolul al XIV-lea).

    In mod traditional Cracovia a fost considerata ca fiind unul dintre municipiile importante ale Poloniei din punct de vedere artistic, cultural si stiintific. Reprezintă totodata fosta resedinta a regilor polonezi si este considerata de multi ca fiind inima Poloniei, avand o istorie de peste 1000 de ani.

    Cracovia este de asemenea un important centru turistic, fiind tinta a peste 7 mil. de turisti anual.

    Sejururi Autocar Polonia Mica

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Polonia Mica, Polonia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Polonia Mica. Puteti rezerva hotelul preferat din Polonia Mica cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Polonia Mica care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Polonia Mica constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Polonia Mica, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejururi si pachete cu autocarul Polonia Mica Polonia 2019 - 2020 cu plecari din Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Ploiesti, Brasov, Arad, Deva, Campina, Sebes la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!