Oferte cazare Poronin, Polonia Polonia iarna 2023
(352 oferte, 50EUR - 500EUR)
Redyk, Poronin

Redyk

Poronin, Polonia, Polonia

  • Fara transport
  Tatry Delux, Poronin

  Tatry Delux

  Poronin, Polonia, Polonia

   • Fara transport
   Lesny Dwor, Poronin

   Lesny Dwor

   Poronin, Polonia, Polonia

    • Fara transport
    U Galow, Poronin

    U Galow

    Poronin, Polonia, Polonia

     • Fara transport
     U Tutki, Poronin

     U Tutki

     Poronin, Polonia, Polonia

      • Fara transport
      Willa Dorula, Poronin

      Willa Dorula

      Poronin, Polonia, Polonia

       • Fara transport

       Oferte Poronin

       Poronin, Polonia, Polonia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Poronin sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Poronin pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Poronin sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Poronin oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Poronin garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Poronin va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Poronin, Polonia, Polonia iarna 2023 - 2024 - Alege din 176 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Poronin

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Poronin?

       Lesny Dwor, Hotel Tatry Polskie Tatry S.A., Goscina U Maryny, Dw Poronianka, Apartamenty Jedrol sunt cele mai populare hoteluri din Poronin

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Poronin?

       Redyk, Apartamenty Jedrol, Dw Poronianka, Hotel Tatry Polskie Tatry S.A., Lesny Dwor sunt cele mai apreciate hoteluri din Poronin ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Poronin.