Oferte cazare Ramat Gan, Israel Israel 2024
(7 oferte, 397.6EUR - 606.2EUR)

Afiseaza harta
Prima Link, Ramat Gan

Prima Link

Ramat Gan, Israel, Israel

  • Fara transport
  Leonardo City Tower, Ramat Gan

  Leonardo City Tower

  Ramat Gan, Israel, Israel

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Despre Ramat GanPrezentare si poze Ramat Gan

  Ramat Gan

  Orașul Ramat Gan se află în aria metropolitană Gush Dan, la est de Tel Aviv. El se învecinează la nord cu râul Yarkon, iar la est cu orașul Bney Brak. În sud-vest se mărginește cu orașul Givatayim.

  Recomandari turistice pentru Ramat Gan

  Safari:
  Ganatul Ramat este una dintre cele mai interesante experiențe cu animale din Israel. Nu numai că este singurul safari pe care îl veți găsi în regiune, dar vine completat cu o grădină zoologică la scară largă și toate animalele pe care puteți spera să le vedeți. Ține-ți mâncarea bine ascunsă; girafele pot deveni prea prietenoase dacă nu ești atent!

  Ramat Gran National Park:
  Dacă vă place natura, nu puteți greși cu Parcul Național al lui Ramat Gan. Grădină largă, verdeață spațioasă și unele dintre cele mai frumoase flori pe care le-ai pus vreodată în ochi apar în jurul parcului. Vă veți bucura, de asemenea, de topicul imens, lacul cu fântâni interesante și traseele plăcute de mers în toată zona.

  Harry Oppenheimer Diamond Museum:
  Muzeul Diamantului Harry Oppenheimer este o privire fascinantă la bijuteria considerată cea mai bună prietenă a unei fete. Aflați mai multe despre istoria, emoția și industria modernă a diamantelor și vedeți câteva dintre cele mai frumoase dintre aceste roci.

  Intrebari frecvente despre Ramat Gan

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ramat Gan?

  Prima Link, Indigo Tel Aviv Diamond District, Rimonim Tower, Hotel Indigo Tel Aviv Diamond Exchange, Leonardo City Tower sunt cele mai populare hoteluri din Ramat Gan

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ramat Gan?

  Kfar Maccabiah Hotel And Premium Suites, Leonardo City Tower, Hotel Indigo Tel Aviv Diamond Exchange, Rimonim Tower, Indigo Tel Aviv Diamond District sunt cele mai apreciate hoteluri din Ramat Gan ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ramat Gan.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Ramat Gan?

  Leonardo City Tower sunt cele mai apreciate hoteluri din Ramat Gan ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Ramat Gan.