Autocar Regiunea Bruxelles Belgia 2023
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 292.3EUR - 292.3EUR)

Afiseaza harta
Circuit Autocar Benelux 2023 Brussels, Bruxelles

Circuit Autocar Benelux 2023 Brussels

Bruxelles, Regiunea Bruxelles, Belgia

  • Autocar (17.06 - 06.08.2023)
   Date de plecare: 17.06, 29.07
  • Fara transport

  Despre Regiunea Bruxelles

  Regiunea Bruxelles

  Bruxelles este capitala Belgiei, sediul guvernului şi parlamentului federal, precum şi a mai multor entităţi federale: Regiunea Capitalei Bruxelles, Regiunea Flandra şi comunităţile franceză şi flamandă. De asemenea, Bruxelles este una din cele trei capitale ale Uniunii Europene (împreună cu Luxemburg şi Strasbourg), sediul Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (OTAN), a Uniunii Europei Occidentale şi a organizaţiei EUROCONTROL.

  Sejururi Autocar Regiunea Bruxelles

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Regiunea Bruxelles, Belgia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Regiunea Bruxelles. Puteti rezerva hotelul preferat din Regiunea Bruxelles cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Regiunea Bruxelles care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Regiunea Bruxelles constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Regiunea Bruxelles, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Regiunea Bruxelles Belgia 2023 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Regiunea Bruxelles

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Regiunea Bruxelles?

  Circuit Autocar Benelux 2023 Brussels sunt cele mai populare hoteluri din Regiunea Bruxelles