Revelion Harrachov, Muntii Krkonose Cehia iarna 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 132EUR - 132EUR)
Orea Resort Sklar, Harrachov

Orea Resort Sklar

Harrachov, Muntii Krkonose, Cehia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre HarrachovPrezentare si poze Harrachov

Harrachov

Harrachov este cel mai cunoscut centru de sporturi de iarnă din Cehia. Se află la intersecţia dintre partea vestică a lanţului muntos Riesengebirge cu Munţii Isergebirge, în apropierea graniţei cu Polonia. Harrachov se află la altitudinea de 650 m şi este foarte cunoscut datorită concursurilor internaţionale şi mondiale de sărituri cu schiurile. Staţiunea datează încă din secolul XVII şi a fost în vechime un foarte cunoscut centru de prelucrare a sticlei. În ziua de azi, Harrachov este un loc de referinţă pentru iubitorii de schi, datorită pârtiilor sale de coborâre, priveliştii Muntilor Riesengebirge şi ofertei variate pentru schi pentru cei mari şi cei mici!

Recomandari turistice pentru Harrachov

Din Harrachov nu lipseşte nici distracţia de "Après-Ski". Barurile, restaurantele şi discotecile îşi aşteaptă în fiecare seară iubitorii de distracţii! Discotecile "Discoland" şi "Sklářská chalupa" vă aşteaptă la distracţie până la ore târzii din noapte! O coborâre cu săniuţa pe derdeluş sau pârtia de bob sau o partidă de golf de sală - nu vă vor lăsa cu nesiguranţă indiferenţi! Alte posibilităţi de relaxare sunt bowling-ul, o plimbare până la pârtia de sărituri sau până la Cabana de Sticlă Novy Svet. Posibilităţile de shopping din zonă sunt de asemenea nenumărate. Nu trebuie ratată nici o vizită la fabrica de bere locală, berea cehă fiind renumită pentru calitatea sa!

Intrebari frecvente despre Harrachov

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Harrachov?

Orea Resort Sklar sunt cele mai populare hoteluri din Harrachov

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Harrachov?

Orea Resort Sklar sunt cele mai apreciate hoteluri din Harrachov ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Harrachov.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Harrachov?

Orea Resort Sklar sunt cele mai apreciate hoteluri din Harrachov ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Harrachov.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Harrachov?

Orea Resort Sklar sunt cele mai apreciate hoteluri din Harrachov cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Harrachov.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Harrachov?

Orea Resort Sklar sunt hoteluri din Harrachov ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Harrachov.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Harrachov?

Orea Resort Sklar sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Harrachov. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Harrachov.