Revelion Koh Samui, Surat Thani Thailanda vara 2023
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 291EUR - 291EUR)

Afiseaza harta
Hotel Mai Samui Resort And Spa, Koh Samui

Hotel Mai Samui Resort And Spa

Koh Samui, Surat Thani, Thailanda

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre Koh SamuiPrezentare si poze Koh Samui

Koh Samui

Koh Samui, sau Samui, cu o suprafata de 247 km patrati este cea mai mare insulă din Thailanda si a treia mare insulă într-un arhipelag de peste 80 (in mare parte nelocuite) insule care formează Ang Thong National Marine Park, un paradis al caiacului si snorkelingului. Cu 25 km lungime şi 21 km lăţime, Samui este destul de mare pentru o explorare serioasa si aventuroasa, dar poate fi strabatuta în doar câteva ore cu motocicleta sau cu maşina.

Recomandari turistice pentru Koh Samui

Principalul motiv pentru care oamenii vin la Samui este, pur şi simplu, să se bucure de plajele pitoresti. Chiar dacă cele două plaje principale ale Chaweng si Lamai, în general, au avut de suferit ca urmare a dezvoltării în masă în ultimii zece ani ele sunt încă destul de impresionante. Dezvoltarea a fost dejucata uşor din cauza regulamentului de pe insulă care reglementează diferite restricţii.

Intrebari frecvente despre Koh Samui

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Koh Samui?

Hotel Mai Samui Resort And Spa sunt cele mai populare hoteluri din Koh Samui

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Koh Samui?

Hotel Mai Samui Resort And Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Koh Samui ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Koh Samui.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Koh Samui?

Hotel Mai Samui Resort And Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Koh Samui cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Koh Samui.