Revelion Levi, Laponia Finlanda iarna 2021
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 125EUR - 125EUR)
Hotel Levi Panorama, Levi

Hotel Levi Panorama

Levi, Laponia, Finlanda

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

Despre LeviPrezentare si poze Levi

Levi

Orasul Levi, aflat la Cercul Polar este statiunea cu cele mai mari partii de schi din Finlanda. Este cel mai popular schi-resort finlandez, gazduind anual evenimentele din cadrul Cupei Mondiale la Schi. Aici aveti o diversitate impresionanta de activitati de iarna. Centrul orasului va ofera o varietate de baruri si restaurante. 15 piste de schi sunt iluminate si pe timpul noptii. La dispozitia turistilor sunt nenumarate scoli de schi si magazine de inchiriere a echipamentelor destinate sporturilor de iarna.

Recomandari turistice pentru Levi

Cea mai buna metoda pentru cei mici de a experimenta sporturile de iarna este pe Taramul Copiilor, situat pe partea stanga a pistelor de schi frontale, in spatele scolii de schi. Aici cei mai mici vizitatori au parte de instruire, iar programul ofera zilnic activitati distractive. Din fericire nu exista limita de varsta pentru participanti, prin urmare atat parintii cat si copiii mai mari se pot alatura. Printre activitati: ‘Petrecerea placintei’ , “Marele premiu de pe partia de bob Dumle”, “Concursul de dans pe zapada”, “Olimpiada zapezii pentru copii”, “Marele premiu de pe partia de bob Tazza”, “Vanatoarea de comori a veveritei Oona”.

IMPORTANT DE STIUT:
Hainele termoizalante, incaltamintea, caciula si manusile se primesc la sosirea pe Taramul Copiilor;
Micul dejun este servit in cadrul unui restaurant local;
Copii pot participa la snowmobile safari doar daca pot atinge cu picioarele pedalele; altfel, la snowmobile se poate atasa o sanie pentru copii daca doresc sa participle doar parintii, pot lasa copii la “kids land” sub supraveghere;
ATM/BANCA: Exista un ATM in partea stanga a receptiei hotelului Levintunturi, afara.
FARMACIE : Levi +35816644104 si in Kittila +35816643030

Intrebari frecvente despre Levi

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Levi?

Hotel Levi Panorama sunt cele mai populare hoteluri din Levi

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Levi?

Hotel Levi Panorama sunt cele mai apreciate hoteluri din Levi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Levi.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Levi?

Hotel Levi Panorama sunt cele mai apreciate hoteluri din Levi cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Levi.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Levi?

Hotel Levi Panorama sunt hoteluri din Levi ce au acces gratuit la internet