Revelion Muntii Krkonose Cehia 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 243.6EUR - 243.6EUR)
Orea Resort Sklar, Harrachov

Orea Resort Sklar

Harrachov, Muntii Krkonose, Cehia

  • Hotel pentru familii cu copii  
  • Fara transport

Despre Muntii Krkonose

Muntii Krkonose

Spindleruv Mlyn (740 m), este una din staţiunea de schi cele mai populare din Munţii Krkonoše cu mulţime de turişti internaţională, într-un amestec colorat. Cu multe clădiri din anii '20 Spindleruv Mlyn şi-a păstrat farmecul său confortabil nu în ultimul rând deoarece pentru că obiceiurile locale sunt menţinute prin evenimente culturale periodice. Zona de schi, care se întinde pe ambele părţi ale oraşului (Medvedin şi Petr Svaty), are pregătite zone pentru fiecare nivel de experienţă. Multe facilităţi de agrement asigură distracţia şi în afara pârtiilor. Cca. 50 de restaurante, baruri si discoteci vă aşteaptă seara cu diferite programe. Varietate că oferă de asemenea un derdeluş de 4 km, un patinoar şi pentru cei curajoşi şi parapantă.

Intrebari frecvente despre Muntii Krkonose

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Muntii Krkonose?

Orea Resort Sklar sunt cele mai populare hoteluri din Muntii Krkonose

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Muntii Krkonose?

Orea Resort Sklar sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntii Krkonose ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Muntii Krkonose.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Muntii Krkonose?

Orea Resort Sklar sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntii Krkonose ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Muntii Krkonose.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Muntii Krkonose?

Orea Resort Sklar sunt cele mai apreciate hoteluri din Muntii Krkonose cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Muntii Krkonose.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Muntii Krkonose?

Orea Resort Sklar sunt hoteluri din Muntii Krkonose ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Muntii Krkonose.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Muntii Krkonose?

Orea Resort Sklar sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Muntii Krkonose. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Muntii Krkonose.