Revelion Portoroz, Primorska Slovenia vara 2023
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 146EUR - 146EUR)

Afiseaza harta
Lifeclass Spa Hotels, Portoroz

Lifeclass Spa Hotels  

   Scor 9.3 din 1 comentarii

Portoroz, Primorska, Slovenia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 16.08.2022

Despre PortorozPrezentare si poze Portoroz

Portoroz

Portorož, in traducere “portul trandafirilor”, este un oras de coasta in Slovenia si una dintre cele mai mari zone turistice ale tarii.

Portorož, oras ce apartine municipalitatii costale Piran, este situat in sud-vest-ul Golfului Trieste (in punctul cel mai Nordic al Marii Adriatice), intre granitele Italiei si Croatiei.

Ceea ce a dus la dezvoltarea Portoroz-ului ca statiune turistica au fost elemente naturale precum sarea, apa sarata si noroiul. Atunci cand proprietatile curative ale acestor elemente naturale au fost descoperite la inceputul secolului al XIX-lea, in Portorož s-a inceput constructia de hoteluri si centre termale.

Intrebari frecvente despre Portoroz

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Portoroz?

Lifeclass Spa Hotels sunt cele mai populare hoteluri din Portoroz

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Portoroz?

Lifeclass Spa Hotels sunt cele mai apreciate hoteluri din Portoroz ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Portoroz.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Portoroz?

Lifeclass Spa Hotels sunt cele mai apreciate hoteluri din Portoroz ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Portoroz.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Portoroz?

Lifeclass Spa Hotels sunt cele mai apreciate hoteluri din Portoroz cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Portoroz.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Portoroz?

Lifeclass Spa Hotels sunt cele mai apreciate hoteluri din Portoroz cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Portoroz.