Revelion Primorska Slovenia vara 2023
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 139.3EUR - 139.3EUR)

Afiseaza harta
Lifeclass Spa Hotels, Portoroz

Lifeclass Spa Hotels  

   Scor 9.3 din 1 comentarii

Portoroz, Primorska, Slovenia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre Primorska

Primorska

Portorož, in traducere “portul trandafirilor”, este un oras de coasta in Slovenia si una dintre cele mai mari zone turistice ale tarii.

Portorož, oras ce apartine municipalitatii costale Piran, este situat in sud-vest-ul Golfului Trieste (in punctul cel mai Nordic al Marii Adriatice), intre granitele Italiei si Croatiei.

Ceea ce a dus la dezvoltarea Portoroz-ului ca statiune turistica au fost elemente naturale precum sarea, apa sarata si noroiul. Atunci cand proprietatile curative ale acestor elemente naturale au fost descoperite la inceputul secolului al XIX-lea, in Portorož s-a inceput constructia de hoteluri si centre termale.

Intrebari frecvente despre Primorska

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Primorska?

Lifeclass Spa Hotels sunt cele mai populare hoteluri din Primorska

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Primorska?

Lifeclass Spa Hotels sunt cele mai apreciate hoteluri din Primorska ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Primorska.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Primorska?

Lifeclass Spa Hotels sunt cele mai apreciate hoteluri din Primorska ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Primorska.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Primorska?

Lifeclass Spa Hotels sunt cele mai apreciate hoteluri din Primorska cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Primorska.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Primorska?

Lifeclass Spa Hotels sunt cele mai apreciate hoteluri din Primorska cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Primorska.